Anamaria Prodan, mai îndragostită ca niciodată! Ce spune despre noul iubit în comparație cu Reghecampf

Anamaria Prodan a anunțat recent că și-a refăcut viața alături de un bărbat și spune că noul iubit este exact așa cum și-a dorit! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf spune că acum este o femeie fericită și liniștită.

27 dec. 2022, 16:03

Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și l-a uitat pe Laurențiu Rechecampf!

Impresara pare că iubește in nou, însă nu poate uita atât de ușor prin ceea ce a fost nevoită să treacă în ultima perioadă cu fostul soț.

Citiți și: Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Reghecampf nu s-a ridicat niciodată la acest nivel!

Cicatricile încă au rămas, însă acestea nu sunt decât semnele care dovedesc cât de puternică a fost Anamaria Prodan, conform mesajului pe care impresara l-a postat.

Mesajul postat de Anamaria Prodan după ce a anunțat public că iubește din nou

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce a recunoscut că în viața ei există un nou bărbat, potrivit wowbiz.ro

Recent, impresara a împlinit 50 de ani și, după ce a dat o mare petrecere București, a plecat în Dubai, acolo locuiește noul ei iubit.

Anamaria se află, în acest moment, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto, în Dubai, unde au fost întâmpinați regește de către noul ei iubit.

Milionarul arab i-a făcut cadou două telefoane Vertu Signature Diamond, bătute cu diamante și gravate cu numele ei, preţul unuia dintre aparate fiind în jur de 100.000 de dolari.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan despre noul ei iubit.

Citiți și: Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de fostul soţ după ce nu i-a urat „La mulţi ani!”: „Nici dacă s-ar întoarce în genunchi!”