Dani Mocanu, o nouă aroganţă pe Facebook. Imaginile care au stârnit controverse în rândul internauţilor

Dani Mocanu nu se dă bătut! Manelistul a postat două poze, în care le cere părerea fanilor într-o privință: cum îi stă mai bine, cu păr sau fără păr? Însă, altceva a atras atenţia fanilor şi anume, teancurile de bani.

RomaniaTV.net
07 mart. 2020, 09:09

Dacă unii s-au amuzat copios, au existat și admiratori care l-au criticat pe Dani Mocanu pentru gestul său. Manelistul se bucură de o „finanțare generoasă” în urma cântărilor, dar și în urma vizualizărilor pe care le primește pe Youtube.

Cântărețul câștigă lunar doar din YouTube mai mult de 10.000 de dolari pe lună, adică peste 120.000 de dolari pe an.

Dani Mocanu le-a arătat fanilor cât câştigă într-o săptămână

Dani Mocanu a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care numără teancuri de bani. Și nu este vorba decât despre banii obținuți în ultima săptămână. Teancurile de bani sunt aliniate precum cărțile în bibliotecă, totul pentru nimeni să nu conteste supremația manelistului.

„Cam proasta săptămâna asta… sa speram ca săptămâna viitoare va fi mai Ok”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Dani Mocanu, mesaj jignitor lansat în mediul online: „ALO, PARAŞUTELE!”. Cine sunt domnişoarele care l-au scos din minţi pe MANELIST

Fanii lui Dani Mocanu au ținut să își exprime părerile: „Saptamani din astea proaste că ale tale vreau și eu”, „Cam prost săptămâna asta ? Unii dintre noi nu ii facem p-aia intr-un an”, „Doar eu am încercat sa număr?”, „Ai omorât toți dușmani cu videoclipul asta”, „Să-ți ajute Dumnezeu, fii tu Dumnezeu si pentu oamenii săraci, sa le ajute si lor Dumnezeu”, „Trimite-ne și noua chiar dacă e puțin ai înmulțim”, „Ai pierdut și numaru la numărătoare”, „Ai bani de te enervează”.