Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Câţi bani a încasat

Dani Oţil a vândut garsoniera în care locuia pe vremea când avea o relaţie cu Mihaela Rădulescu. A dat anunţul în ianuarie, iar acum s-a ales cu o sumă apropiată de cea pe care o dorea.

19 feb. 2022, 15:50
Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Câţi bani a încasat
Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Locuinţa aflată în zona Rin a fost vândută unor persoane din provincie, care au luat-o pentru fiul lor, care din toamnă se va muta în Bucureşti pentru școală.

Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

Potrivit unor surse Cancan, prezentatorul de la „Neatza” a semnat contractul de vânzare-cumpărare la notar în cursul zilei de vineri, iar suma pe care a casat-o în urma vânzării este de 46.000 de euro.

Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Au recunoscut tot: „Mi-e dor să-mi mai dai!”

Dani Oţil și-a anunțat fanii de pe Instagram că vinde celebra garsonieră înainte de a se muta la casă. „Au făcut niște poze atât de faine și prezentarea de asemenea, încât nici nu-mi vine să mai dau garsoniera. Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și… A scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, spunea Dani Oțil pe InstaStory.

S-a aflat ce salariu are Dani Oţil. Suma neaşteptată pe care o primeşte după 14 ani la Antena 1

În anunț era specificat faptul că locuința se află în zona Vitan din București. Garsoniera se află la etajul 3 din 10 și beneficiază de toate utilitățile. Locuinţa  este concepută ca un „open space”, în tonuri calde de bej şi maro deschis, iar geamurile mari oferă multă lumină naturală.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au cunoscut în 2008. Deşi „diva de la Monaco” era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, aceasta a făcut tot posibilul ca cei doi să înceapă o relaţie. „Recunosc că am început relația înainte că Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași că să fim împreună”, a povestit, acum ceva vreme, Dani Oțil. Idila lor a durat până în 2014.