Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Au recunoscut tot: „Mi-e dor să-mi mai dai!”

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format în urmă cu câţiva ani unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, iar acum se amuză copios pe baza mesajelor pe care și le trimiteau în acea perioadă.

18 feb. 2022, 21:09
Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Au recunoscut tot: „Mi-e dor să-mi mai dai!”
Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu

Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de aproape 6 ani, însă relația lor a ajuns la sfârșit. Diva de la Monaco s-a cuplat cu celebrul austriac Felix Baumgartner, iar Dani Oţil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, cu care are şi un copil!

Mesajele incendiare dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Au recunoscut tot: „Mi-e dor să-mi mai dai!”

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost destul de rezervați în ceea ce privește viața lor personală, așa că rare au fost momentele în care dădeau detalii despre relația lor. Recvent, cei doi și-au adus aminte de perioada în care se iubeau și au rememorat câteva dintre mesejele pe care și le scriau la acea vreme, amuzându-se copios pe seama acestui subiect.

Mihaela Rădulescu l-a jucat pe degete pe fostul soț. Dezvăluiri năucitoare din trecutul divei: „Am prins-o în pat cu un dansator. Era să dau cu mașina peste ea”

Dialogul celor doi a avut loc în platoul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Dani Oțil: Primele mesaje erau…

Mihaela Rădulescu: Primele mesaje? Nu-mi mai aduc aminte!

Dani Oțil: „Un buchet de flori nu mi-ai luat și tu, măgarule?”

Mihaela Rădulescu: N-am zis niciodată „măgarule”!

Dani Oțil: Următorul val de mesaje care mi-a plăcut: „Să iei și apă minerală!” După care, venea valul 3: „Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine! Să nu îi mai iei interviu niciodată! Să-i ia Răzvan!”. Mi-e dor să-mi mai dai câte un mesaj!

Mihaela Rădulescu: Dar ți-am dat unul azi dimineață și ți-am zis că n-am mâncat mic dejun și că te rog frumos să-mi faci și tu o dată în viața ta că eu ți-am tot făcut!

Moment jenant pentru Dani Oțil: „Nu știau că sunt în baie și că-i aud!”. Ce au spus Andra și Cătălin Măruţă despre relaţia sa cu Mihaela Rădulescu VIDEO