Dani Oţil, atac DUR la adresa Iuliei Albu: „E una care nu îmbracă pe nimeni, dar scuipă, nu vorbeşte!”

Dani Oţil se încadrează şi el în categoria vedetelor din România care dau cărţile pe faţă şi nu se sfieşte să mintă în mai nicio situaţie. Fiindcă nu a putut rezista tentaţiei, Dani Oţil i-a oferit câteva replici dure unei alte colege de breaslă. Mai exact, matinalul a atacat-o dur pe Iulia Albu.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 14:32
Dani Oţil, atac DUR la adresa Iuliei Albu: „E una care nu îmbracă pe nimeni, dar scuipă, nu vorbeşte!”

Dani Oţil a fost stârnit de un material din cadrul emisiunii sale şi a început să facă câteva comentarii la adresa Iuliei Albu, comentarii care ar putea declanşa un nou scandal de proporţii în showbiz-ul românesc, informează WoWBiz.

TRIUNGHI AMOROS. Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, în acelaşi club din Mamaia FOTO

„Băi, cum sunt fashioniştii ăştia care vorbesc ei pe la televizor despre cum e bine sau nu să te îmbraci. La noi nu există şcoală de modă şi ăştia se laudă cu diplome luate. Păi, mâine, îmi iau şi eu diploma, dar nu de modă, de miner, să văd cum e să dai cu ciocanul în cărbuni.

La noi nu e şcoală, dar poate au luat diplome afară, dar asta e greu de verificat. Îl aleg la bine îmbrăcat pe cel mai nasol din club. Mai e una care nu îmbracă pe nimeni, dar critică tot, că nu şi-a asortat pantofii la trening sau cine ştie ce. Asta scuipă, nu vorbeşte şi cred că ia şi bani frumoşi să scuipe. Lucra înainte la o revistă şi rubrica ei se numea „Bine şi Proşti îmbrăcaţi”. Săraca, nici nu înţelegea ce e greşit în exprimarea asta”, a spus Dani Oţil în cadrul emisiunii sale.

Citeşte şi  Dani Oţil, accident la peste 150 km la oră. VIDEO cu camera de la bordul maşinii