Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”

Dani Oțil a dat de pământ cu Alexia și Aris Eram, la Gala Premiilor TVmania 2023. Prezentatorul TV a făcut o remarcă acidă la adresa copiilor Andreei Esca care cu siguranță a enervat-o la culme pe vedeta de la PRO.

17 nov. 2023, 09:42
Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”
Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca!

Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! După ce a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi” alături de colegii lui de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a ținut să precizeze în discursul său că trăim vremuri ciudate și a dezvăluit că înainte să urce pe scenă a fost avertizat că nu trebuie să mai spună lucruri răutăcioase.

Citește și Gabriela Prisăcariu este în doliu. Soția lui Dani Oțil a refuzat să creadă adevărul: „Nu am putut povesti nimănui”

Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca!

Prezentatorul de la Antena 1 nu s-a oprit aici și a făcut o remarcă răutăcioasă la adresa copiilor Andreei Esca, care acum fac show la America Express.

Dani Oțil a subliniat că în urmă cu câțiva ani, el și colegii săi nu aveau voie să vorbească cu PRO TV-ul, iar acum Aris și Alexia Eram sunt concurenți în show-ul de la Antena 1.

„Nu am primit niciun speech. Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate. Ca să înțelegeți cât de ciudate sunt, acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul. Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc!”, a declarat Dani Oțil, pe scenă, la Gala Premiilor TVmania 2023, potrivit tvmania.ro.

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat

Recent, a fost prezent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit diverse aspecte din viața sa, inclusiv momente mai puțin plăcute. A recunoscut că a experimentat drogurile în trecut, nu doar o dată, ci de mai multe ori și în diverse contexte. Cu toate acestea, nu și-a creat un obicei din asta, așa cum la mulți se întâmplă.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre experiența sa cu drogurile, menționând că efectele fumatului de iarbă au fost surprinzătoare. După fumat, el a simțit o senzație de relaxare și o scădere a energiei, opusă firei sale obișnuite foarte energice.

Vedeta Antenei 1 a dezvăluit că doar iarbă a fumat, însă nu i-a plăcut senzația pe care i-o dădea. Totul s-a petrecut într-o vacanță, dar se simțea mult prea relaxat, simțea că nu are deloc energie.

„Nu, doar iarbă am fumat, dar mă adoarme, simt că sunt inutil societății. Asta s-a întâmplat într-o vacanță, am încercat nu o singură dată, de mai multe ori. Dar sunt moale, nu îmi place să fiu moale. Sunt prea relaxat, mie îmi place să fiu activ”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și Cine sunt vedetele care participă la Power Couple. Când va fi difuzat noul show de la Antena 1, prezentat de Dani Oţil