Gabriela Prisăcariu este în doliu. Soția lui Dani Oțil a refuzat să creadă adevărul: „Nu am putut povesti nimănui”

Soția lui Dani Oțil abia își revine după pierderea suferită recent. Gabriela Prisăcariu încă ține doliu după pierderea unui important membru de familie care a fost ucis.

16 nov. 2023, 11:57
Gabriela Prisăcariu este în doliu. Soția lui Dani Oțil a refuzat să creadă adevărul: „Nu am putut povesti nimănui”
Gabriela Prisăcariu este în doliu. Soția lui Dani Oțil a refuzat să creadă adevărul: „Nu am putut povesti nimănui”

Gabriela Prisăcariu și-a anunțat fanii că activitatea ei din ultima perioadă a fost mai restrânsă din cauza suferinței provocate de moartea unui important membru de familie. Soția lui Dani Oțil le-a mărturisit fanilor că abia și-a revenit, dar privește cu speranță spre spre un viitor mai sigur pentru cei dragi ei.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul: „Cât de rău poți să fii, să dai astfel de mesaje urâte”

Gabriela Prisăcariu a pierdut un suflet drag

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au trecut prin momente de suferință, după ce una dintre pisicile lor a murit. Din păcate, felina a ieșit din curtea casei, în stradă, și a fost călcată de o mașină. Întâmplarea nefericită a avut loc acum mai multe luni, dar fanii au aflat abia acum ce s-a întâmplat pentru că modelul nu și-a găsit puterea de a vorbi despre cele întâmplate. Partea bună a acestei situații dramatice este că una din surorile pisoiului lor, Cenușă, a făcut pui și așa au ales să adopte un nou animal de companie. Pisica lor are acum două luni și i-au pus numele Caisă.

„Nu am putut și încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc ce s-a întâmplat cu Cenușă… el nu mai apare în postările noastre, pentru că acum multe luni a fost călcat de mașină chiar în fața casei noastre. Primim foarte multe mesaje în care suntem întrebați de el și mă bucur să văd cât de mult l-ați îndrăgit. Nu am vrut/putut să acceptăm altă pisică dar recent am aflat din greșeală că o surioară de a lui Cenușă a făcut puiuți și am considerat că este un semn. Vi-l prezint pe Caisă, un motănel de 2 luni, care ne-a mai alinat dorul!”, a fost mesajul transmis de Gabriela Prisăcariu pe contul personal de Instagram, alături de câteva fotografii cu noul membru al familiei.

Pe lângă Cenușă, Gabriela și soțul său au mai avut o pisică, pe nume Gălușcă, care și-a pierdut viața în toamna anului trecut în același mod tragic. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună, iar acum formează un cuplu solid și se bucură zilnic de momentele petrecute alături de fiul lor, Tiago, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2021.

Citește și: Locul sensibil în care şi-a pus botox soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu: „Suferă baba la frumuseţe!”