Dani Oțil, detalii din culisele Power Couple: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat, prefer să nu povestesc”

Dani Oțil, detalii din culisele Power Couple, care a început de curând la Antena 1. Acesta a recunoscut că nu ar fi vrut să participe la show împreună cu soția lui la show, nu pentru că nu ar avea încredere în Gabriela, ci pentru că el nu făcea față.

13 feb. 2024, 08:35
Dani Oțil, detalii din culisele Power Couple: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat, prefer să nu povestesc”
Dani Oțil, detalii din culisele Power Couple

Dani Oțil, detalii din culisele Power Couple. „Nu este o bătălie a sexelor. Este un concurs între cupluri, dar, cu siguranță, doamnele care se vor uita de pe canapea la Power Couple vor ține cu fetele și vor zice de foarte multe ori: ți-am zis eu. Eu după câteva episoade m-am cam prins și am început să țin cu fetele. În primul rând că băieții aveau tendința ca la probe identice să renunțe sau să abandoneze. Deci după Power Couple țin puțin mai mult cu fetele.

Având în vedere că am testat mare parte din probe. Cam pe toate. Pot să zic că în condiții perfecte, doar noi, băieții, la sală, da, am fi făcut treaba. Dar în combinația asta cu totul cu soție, care și ea în timpul ăsta trebuie să facă ceva. Nu. Eu nu cred că aș fi trecut de săptămâna unu la probe. Am încredere în Gabriela, dar nu am încredere în mine”, a dezvăluit Dani Oțil, pentru Ego.ro.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a aflat de toate aventurile lui Dani Oțil. Cum au reușit să treacă peste: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o”

Dani Oțil, detalii din culisele Power Couple

Prezentatorul TV spune că nu obișnuiește ca atunci când ajunge acasă să discute cu soția lui probleme legate de job. „Eu duc povara unei familii în care tata vorbea cu mama despre ce s-a întâmplat la combinat și prefer să nu povestesc decât dacă s-a întâmplat ceva wow. Dar pot să spun un alt lucru. Soția mea nu știe cine a fost eliminat, nu cred că știe din 9 cupluri de mai mult de două că au renunțat sau au fost eliminate.

Deși sigur nu știe cine este în ultimele episoade și ne vom uita la show-ul ăsta ca un cuplu normal, fără să-i spun cine a câștigat. Noi ținem la treaba asta. La fel la America Express, la celelalte show-uri ale Antenei 1. Deși am probabil resursele să aflu cine a câștigat, nu vreau să aflu niciodată”, a mai explicat prezentatorul show-ului „Power Couple”.