Dani Oţil este disperat. Ce propunere i-a făcut fiicei lui Răzvan Simion: „Mi-a zis că se ocupă cu asta”

Dani Oţil este disperat. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan cu Dani nu a găsit nici acum bonă pentru băiatul lui şi i-a făcut o propunere colegului său. Mai în glumă, mai în serioas, a declarat că şi-ar dori ca Ianca, fiica prietenului său, să fie bonă pentru micuţul Tiago.

25 iun. 2022, 13:58
Dani Oţil este disperat. Ce propunere i-a făcut fiicei lui Răzvan Simion: „Mi-a zis că se ocupă cu asta”
Dani Oţil este disperat

Dani Oţil este disperat. ”N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus Dani Oțil la TV.

Citeşte şi: Dani Oţil a fost părăsit. Chiar el a făcut anunţul: „Nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea”

Dani Oţil este disperat

Răzvan Simion spune că Dani și Gabriela au ajuns la pragul disperării din cauza faptului că nu au cu cine-l lăsa pe Luca, ceea ce l-a împins pe Dani la un gest neașteptat. ”E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară (n.r. să fie bona lui Luca)”, a subliniat și Răzvan Simion.

În replică, Dani Oțil i-a spus că Ianca ar fi perfectă pentru postul de bonă, plus că i-ar aduce tinerei și un venit lunar consistent, pe lângă maturitatea și responsabilitatea pe care le-ar căpăta. ”Mi-a zis că se ocupă cu asta. Ce face toată vara? Unde se duce? Stă la mine, cunoaște casa și are și un salariu foarte bun”, a continuat soțul Gabrielei Prisăcariu.

Nu de bani, de traume e vorba”, i-a răspuns Răzvan Simion.

Supărat că propunerea nu i-a fost acceptată, Dani Oțil l-a avertizat pe Răzvan Simion.  ”Știi ce am învățat-o aseară? I-am zis: Ianca, fii atentă, anul ăsta, până la majorat îți mai zice „fetița mea”, după gata. Cere-i acum tot ce vrei, mașină electrică, o vacanță nu știu unde, d-astea. Cere-le acum, o să îmi mulțumească”, a mai adăugat Dani Oțil.