Dani Oțil are probleme de sănătate. Prezentatorul a spus tot în direct: „Nu știu ce naiba am”

Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a făcut, în emisiunea din această dimineață, o dezvăluire care i-a luat pe toți fanii săi prin surprindere.

03 iun. 2022, 13:32
Dani Oțil are probleme de sănătate. Prezentatorul a spus tot în direct: „Nu știu ce naiba am”

Așadar, spre surprinderea tuturor, vineri dimineață, Dani Oțil nu a mai fost pus pe glume ca de obicei, ci din contră. Prezentatorul TV a mărturisit că de dimineață s-a trezit cu câteva simptome, care prevăd o răceală, astfel că nu este chiar într-o stare bună.

Ce probleme de sănătate are Dani Oțil

După ce aseară a fost la un eveniment alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu, se pare că în această dimineață s-a trezit cu nasul înfundat și cu un disconfort pe gât, astfel că a explicat cât de aproape este răceala de el.

S-a văzut cu ochiul liber că Dani Oțil a avut moralul jos, însă, cu toate astea face față cu brio, așa că nu a putut ezita și a făcut și de această dată haz de necaz de problemele cu care se confruntă.

Citește și: Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Ce beneficii avea prezentatorul: „Am primit un BMW nou”

Mai exact, prezentatorul TV și-a adus aminte de o replică pe care i-o dădea tatăl său în copilărie atunci când răcea, așa că și-a delectat colegii de breaslă cu glumele sale.

„M-am trezit cu muci, nu știu ce naiba am. Îmi zicea tata când eram mic că numai prostii racesc iarna. Vezi? Eu am răcit acum, cred. (…) Am luat ceva de la cineva că nua veam nimic ieri și azi m-am trezit cu muci”, a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Care este numele din buletin al lui Dani Oțil

Deși apare pe micile ecrane de foarte mulți ani, puțini sunt cei care știu numele complet al vedetei. Acum, Gabriela Prisăcariu l-a divulgat, iar fanii au rămas surprinși.

Soția prezentatorului a postat pe Instagram, la un an de la nuntă, videoclipul de la ceremonie. Atunci, ofițerul de stare civilă a spus numele complet al vedetei TV.

Citește și: Dani Oțil, apel la 112 după un atac de panică: „Am crezut că mor!”. Ce diagnostic a primit în urma analizelor

Deși este foarte cunoscut de publicul larg, puțini sunt cei care știu că Dani Oțil are două prenume.  „Oțil Daniel Zeno” este numele complet al prezentatorului. Numele de la grecescul Zeus, care în traducere înseamnă „aparținând lui Zeus’, „Zeus’, „divin’.