Dani Oțil impune reguli stricte familiei din cauza facturii enorme la energie electrică: „Nu facem din noapte zi. Povara o simt cel mai tare în buzunare”

Dani Oțil este șocat de factura mare la energia electrică, motiv pentru care a impus măsuri stricte soției și fiului cel mare pentru a limita consumul.

11 ian. 2022, 15:10
Dani Oțil impune reguli stricte familiei din cauza facturii enorme la energie electrică: „Nu facem din noapte zi. Povara o simt cel mai tare în buzunare”

Dani Oțil este o altă vedetă, care a fost puternic afectată de creșterea prețurilor la energie electrică. Prezentatorul TV a declarat că a luat măsuri împreună cu familia pentru a face economii. Acesta a specificat că a mutat măsuța de machiaj a soției într-un loc cu mai multă lumină naturală pentru a nu mai consuma atâta electricitate.

Dani Oțil, reacție absolut neașteptată în direct. Prezentatorul a rămas cu gura căscată din cauza decolteului generos al Loredanei Groza: „Vai de capul meu!”
„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție”, a zis Dani Oțil.

Dani Oțil a declarat că deja se confruntă cu câteva probleme de sănătate, asfel că a luat-o pe urmele celor mai în vârstă și a început să stingă luminile în casă și să facă economie la maxim.

Gabriela Prisăcariu, apariţie demențială în lenjerie intimă la doar trei luni de la naștere. Care este secretul soţiei lui Dani Oţil FOTO

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de cont, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit. L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica”, a mărturisit prezentatorul de la Antena 1.

@costin.tiberiu Dani Otil probleme cu inima🤣#pentrutine #emisiunitv #neatacurazvansidani #daniotil #costintiberiu ♬ sunet original – Tibi