Gabriela Prisăcariu, apariţie demențială în lenjerie intimă la doar trei luni de la naștere. Care este secretul soţiei lui Dani Oţil FOTO

Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, a reușit să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și continuă să se mențină în formă, iar acum silueta ei arată perfect.

20 dec. 2021, 23:17
Gabriela Prisăcariu, apariţie demențială în lenjerie intimă la doar trei luni de la naștere. Care este secretul soţiei lui Dani Oţil FOTO

Gabriela Prisăcariu, apariţie demențială în lenjerie intimă la doar trei luni de la naștere. Vedeta a născut în urmă cu trei luni, iar în această perioadă a reușit să dea jos toate kilogramele pe care le-a adunat de-a lungul sarcinii.

Gabriela Prisăcariu, apariţie demențială în lenjerie intimă la doar trei luni de la naștere

Gabriela Prisăcariu s-a pozat în lenjerie intimă și a dezvăluit cum a reușit să își intre din nou în formă: în loc să meargă la sală se ocupă de copil! Totuşi, după un an și trei luni de pauză, a început să facă mișcare acasă. Astfel, în garajul casei, soția lui Dani Oțil a instalat o bandă de alergat.

Dani Oţil dezvăluie de ce a făcut un copil cu Gabriela Prisăcariu. „Nu mi-am dorit nici eu, nici soţia!”

„Lasă-mă să îți explic! Anul acesta Moș Crăciun a venit mai devreme. Știu că sunt proaspătă mămică, bebelușul are trei luni și nu îmi pot permite să stau în trafic. Îmi doresc foarte mult să ajung la sală. Nu am mai făcut sală de un an și trei luni. Am propria mea bandă. Ți-am luat locul în garaj, dar la vară o pun pe terasă. Gata! Du-te și vezi de copil”, i-a spus Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil, într-un videoclip postat de pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Dani Oțil s-a zgârcit la cadou: „Nu pot să concurez cu ce mi-a oferit ea”

„Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată. Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, declara acum ceva timp Gabriela Prisăcariu.