Dani Oţil, în pat cu Flavia de Crăciun. Mesajul emoţionant postat pe Facebook: „O să mâncaţi sarmale cu lacrimi”

Dani Oţil a postat pe Facebook, în ziua de Crăciun, o fotografie în care apare alături de Flavia Mihăşan, ceea ce alimentează speculaţiile privind o relaţie între cei doi. Scopul postării a fost, însă, altul: de a atrage atenţia că, asemenea Flaviei, lumea trăieşte prea mult cu telefonul în mână.

RomaniaTV.net
25 dec. 2016, 12:26
Dani Oţil, în pat cu Flavia de Crăciun. Mesajul emoţionant postat pe Facebook: „O să mâncaţi sarmale cu lacrimi”

Dani Oţil a postat un mesaj pe cât de revoltat, pe atât de emoţionant, de care toată lumea ar trebui să ţină cont în ziua de Crăciun.

„Mai lasăm un pic telefoanele alea din mână? Ne-a prins Crăciunul iar cu nasul in ele? Pe bune… Care e faza cu urarea aia audio cu un pian si o voce groasa care spune ca „nu avem nevoie de lucruri scumpe in viaţă…”??? O primesc de la doua persoane din trei. E ceva concurs? Sau se da cu textul „trimite-o la 15 prieteni altfel iti merge prost tot anu”? Pe bune. Are aproape un minut. O am de la vreo 200 de oameni si inca o primesc. Daca o ascult in mod corect pana la capat… Pierd sarmalele de pranz si cina. Si sarmalele nu sunt scumpe in viaţă deci am nevoie de ele. Nu mi-o vindeţi pe aia cu „le scriu celor dragi”. Pe dracu… Daca iti erau dragi… Ajungeai la ei de pe 24 pana pe 3. Uite mi-au ieşit doua versuri :). Hai sa incheiem(anul) pozitiv. Lasati naibii urările pe fb si watsup. Mergeţi sa va vedeţi părinţii si bunicii. Daca va calculaţi cate Crăciunuri mai prind ei pe pământul asta o sa va buşeasca plansul… Si o sa mâncaţi sarmale cu lacrimi. Îmbrăţişarea face mai mult decat o pereche de ciorapi. „Mai venim pe la voi pana de Paşte” face mult mai mult decat orice cadou. Nu le mai trimiteţi gifuri cu beculete… Părinţii noştri nu au softul updatat sa le stocheze in suflet”, le-a transmis Dani Oţil prietenilor lui virtuali.


loading...