Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cum îl umilea prezentatoarea

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Chiar dacă iela, acum are o familie foarte frumoasă alături de soţia lui, Gabriela, şi fiul lor, prezentatorul de la Neatza nu ezită să vorbească despre fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

11 nov. 2021, 15:51
Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cum îl umilea prezentatoarea
Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cei doi au format unul dintre cuplurile nonconformiste de la noi, timp de mai bine de șase ani, însă, după separare, drumurile lor s-au îndreptat spre căi foarte diferite.

În timp ce diva a plecat din țară, s-a stabilit la Monaco și s-a cuplat cu pilotul Felix Baumgartner, Dani Oţil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu.

Citeşte şi: Mărturia surprinzătoare pe care Mihaela Rădulescu i-a făcut-o lui Dani Oțil, în timpul unei vacanțe: Sunt atât de bătrână încât trebuie să îți găsim o nevastă!

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu

Pe vremea când formau un cuplu şi locuiau împreună, de fiecare dată când prezentatoruş avea o reuşită în plan profesional, Mihaela Rădulescu îi „tăia” elanul. Se pare că vedetei de la Antena1 nu îi pica bine şi se simţea umilit, pentru că i se spunea că nu făcuse nimic spectaculos.

Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama.

Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de c@#$%”, a spus Dani Oțil, în podcastul lui Speak.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru soţia lui Dani Oţil

Mihaela Rădulescu a declarat că Dani Oțil va fi un părinte-model. „Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine. Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au un ego când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile.

Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne, iartă-mă! Nu am cunoscut-o. Am văzut-o, că doar am și eu internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Ciao!.