Dani Oţil, ironii la adresa lui Zanni: „Ce înțelegi de aici, băi?”

Dani Oțil nu a ezitat să-şi exprime părerea despre muzica pe care o cântă Zanni, concurent la Survivor România şi protejatul lui Alex Velea. Şi nu a avut chiar cuvinte de laudă.

09 mai 2021, 02:22
Dani Oţil, ironii la adresa lui Zanni: „Ce înțelegi de aici, băi?”

Dani Oţil, ironii la adresa lui Zanni. În cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonete, matinalul de la Antena 1 l-a taxat dur pe Zanni. Oţil a recitat câteva din versurile sale, apoi a trecut la analiza pe text. El este de părere că respectivele versuri sunt lipsite de orice mesaj.

Dani Oţil, ironii la adresa lui Zanni: „Zice băiatul ăla: Ce portbagaj/ Vroom, vroom, skrrr/Aș mușca-o ham-ham, mrr”

Vedeta a adăugat, de asemenea, că același drum îl urmează majoritatea artiștilor de la noi.

Muzica de acum nu spune nimic. Zice băiatul ăla de a fost și la Chefi la cuțite… Zanni… Ce portbagaj/ Vroom, vroom, skrrr/ Aș mușca-o ham-ham, mrr… Ce înțelegi de aici, băi?”, a spus Dani Oțil.

Citeşte şi Dani Oţil, dezvăluiri de budoar din timpul relaţiei cu Mihaela Rădulescu: „Niște domni făceau mișto de felul cum arăta ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor în telefon”

Cătălin Moroşanu, dezgustat de caracterul lui Zannii

De-a lungul timpului, Zanni nu a fost doar ţinta lui Oţil, ci şi a lui Cătălin Moroşanu. Luptătorul a făcut dezvăluiri referitoare la ceea ce s-a petrecut în tabăra Faimoșilor în cadrul emisiunii Survivor România.

Zanni?! Niciodată. Nu am putut să accept caracterul lui. Nu mi-a plăcut de el. Vreau să-i transmit si lui Alex Velea, că știu că-i face campanie de susținere. Copiii ăștia o sa crească mari, o sa facă dinți și o să te muște. O să o pățească. Dacă te-ai născut la casa de copii nu înseamnă că poți să te porți într-un fel. Voi vedeți o realitate la TV, dar în camp s-au întâmplat mai multe”, a spus Cătălin Moroșanu, care a avut de-a lungul timpului multe conflicte cu tânărul, în special atunci când venea vorba despre Elena Marin.

Citeste si Căsătorie anulată chiar în timpul nunţii. Mireasa l-a părăsit pe mire după ce a aflat că acesta nu ştie tabla înmulţirii

Din prima zi, când am intrat în concurs, eu și Elena dormeam unul lângă altul. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț. Au fost momente când și ei, și mie ne-a fost foarte greu. Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Eu o văd în finală, de câștigat…oamenii să o voteze. (…) Pentru o femeie e crunt acolo, femeile sunt niște eroine că rezistă acolo”, spunea, recent,
Cătălin Moroșanu.