Căsătorie anulată chiar în timpul nunţii. Mireasa l-a părăsit pe mire după ce a aflat că acesta nu ştie tabla înmulţirii

O mireasă și-a părăsit mirele după ce, în timpul ceremoniei de nuntă, s-a dovedit că acesta nu ştie înmulțirea cu doi. Ciudata întâmplare s-a petrecut în statul indian Uttar Pradesh, iar povestea a devenit virală.

06 mai 2021, 14:31
Căsătorie anulată chiar în timpul nunţii. Mireasa l-a părăsit pe mire după ce a aflat că acesta nu ştie tabla înmulţirii

Mirele și mireasa trebuiau să se căsătorească sâmbăta trecută, pe 1 mai, fiind vorba despre o căsătorie aranjată, conform Inquirer, care nu a dezvăluit identitățile celor doi. După un scurt schimb de cuvinte, mireasa început să devină suspicioasă în legătură cu pregătirea educațională a viitorului său partener şi i-a dat acestuia un test rapid de matematică.

Apoi, spre stupefacţia tuturor, chiar înainte de a rosti jurămintele de fidelitate şi a se căsători oficial, mireasa a ieșit în mijlocul mulţimii şi a strigat că nu se poate căsători cu cineva care nu știe noţiuni elementare de matematică. Aceasta a beneficiat şi de susţinerea rudelor, iar verișoara miresei le-a spus ziariştilor că familia mirelui nu a dezvăluit în timpul negocierilor de nuntă că acesta nu este educat. „Familia mirelui ne-a ținut în întuneric despre educația sa. Poate că nu s-a dus niciodată la școală. Familia mirelui ne-a înșelat. Dar sora mea a fost curajoasă şi a ieșit public fără să se teamă de acest tabu social”, a spus ea.

Citeşte şi Și-a anulat nunta în ultima clipă! Cum a descoperit că era înșelată

În cele din urmă, cele două familii au încheiat un acord prin care şi-au returnat cadourile de nuntă și bijuteriile pe care și le-au oferit reciproc.

Acesta nu este primul caz în care este semnalat un astfel de incident. O altă mireasă indiană, în 2015, tot în Uttar Pradesh, și-a părăsit mirele după ce acesta a eșuat, de asemenea, la un test de matematică. Pus să spună care este rezultatul adunării 15+6, acesta a răspuns: 17.

Citeşte şi Cântăreaţa Ionela Guzic, părăsită înainte de nuntă, după 6 ani de relaţie: „Sufletul meu este cioburi”


loading...
Partenerii noștri