Dani Oțil își ajută tatăl cu bani, în secret, de mulți ani. ”Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Nu s-a împrumutat niciodată de la nimeni”

Dani Oțil nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Dani Oțil a mărturisit că își ajută părinții cu bani de foarte mult timp, însă în secret, pentru că tatăl său nu acceptă un asemenea ajutor. Iată ce a dezvăluit prezentatorul de la Antena 1.

21 feb. 2024, 13:44
Dani Oțil își ajută tatăl cu bani, în secret, de mulți ani. ”Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Nu s-a împrumutat niciodată de la nimeni”

Dani Oțil este pe micile ecrane de foarte mulți ani, motiv pentru care românii îl și îndrăgesc, mai ales că și-au petrecut dimineața cu el și cu Răzvan, urmărind emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și „Piticul” Dani Oţil a fost la „Tati part-time”. Ce a spus vedeta Antena 1 despre fiica-actriţă a rivalilor de la Pro Tv. Cătălin Măruţă a reacţionat prompt pe Facebook

Prezentatorul de la Antena 1 este foarte familist, lucru care se poate observa cu ușurință. Acum, Dani Oțil a mărturisit că își ajută părinții cu bani de mulți ani, însă, totul în secret, pentru că tatăl acestuia nu vrea să audă de așa ceva.

Matinalul de la Antena 1 dezvăluie că tatăl său a fost mereu un om muncitor și simplu, dar și orgolios, care nu a acceptat ajutor financiar de la copiii lui, așa că Dani și fratele lui au fost nevoiți să le trimită bani în secret.

Dani Oțil a crescut într-o familie modestă, care nu i-a putut oferi lucrurile pe care le vedea la alți copii.

Prezentatorul de televiziune a precizat de mai multe ori că purta hainele fratelui său, ori și-a amintit momentele în care visa la ciocolată.

Totul pare un vis urât, acum, când se uită în spate. După ani de tras și multă muncă, Oțil este acum una dintre cele mai populare vedete.

La un moment dat, Dani Oțil a vorbit, într-un podcast, despre tatăl său și modestia de care acesta a dat mereu dovadă, lucru pe care vedeta l-a apreciat dintotdeauna.

„Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme. Nu avea o Ramona, de exemplu. Erau el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea…

Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

”Nu a luat împrumut de la vreo rudă niciodată”

Dani Oțil a mărturisit că tatăl său nu a acceptat niciodată bani de la el, însă el și fratele lui l-au ajutat fără să știe.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Citește și Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dani Oţil. E mai mare cu patru ani decât prezentatorul TV: „Nu este nici celebru, nici bogat”

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a spus Dani Oțil în cadrul podcastul lui Radu Țibulcă.