Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dani Oţil. E mai mare cu patru ani decât prezentatorul TV: „Nu este nici celebru, nici bogat”

Dani Oțil a acceptat provocarea de a se supune detectorului de minciuni, dezvăluind detalii surprinzătoare despre viața personală. În cadrul acestui experiment, prezentatorul TV a oferit detalii despre fratele său mai mare.

14 feb. 2024, 16:39
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dani Oţil. E mai mare cu patru ani decât prezentatorul TV: „Nu este nici celebru, nici bogat”
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dani Oţil. E mai mare cu patru ani decât prezentatorul TV: "Nu este nici celebru, nici bogat"

Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dani Oţil. Întrebat dacă se consideră mai inteligent decât fratele său, Dani Oţil a răspuns sincer, lăsând să se întrevadă o umbră de admirație față de acesta. „Nu, el nu este nici celebru, nici bogat, dar este foarte inteligent, e tehnic. Sunt mai prost decât el, da, a spus prezentatorul TV despre fratele său, Dorin Oţil, specialist într-un domeniu crucial, antenele GSM. „Și îi mulțumesc că nu m-a lăsat să fumez în liceu, a fost primul semn de inteligență. El este cel mai bun specialist în antene GSM din România. El a muncit să monteze antenele alea mari ca să aveţi voi semnal la telefon prin munţi. Acum a mai crescut puţin şi lucrează într-o hală”, a mai precizat Dani Oțil.

Citeşte şi: De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. Culisele schimbărilor dramatice de la Survivor All Stars

În contrast cu expunerea publică a lui Dani Oţil, fratele acestuia preferă să rămână în umbra reflectoarelor, concentrându-se pe munca sa dedicată și esențială în domeniul antenelor GSM. Deși discret, contribuția sa la infrastructura comunicațiilor mobile din România este de o importanță vitală.

Citeşteşi: Dumitru Dragomir a sărit să-l lovească pe Leonardo DiCaprio! Scene şocante pe aeroportul din Nisa: „Era să-l topim cu bătaia!”

Pe de altă parte, Dani Oțil a mărturisit că își ajută părinții financiar fără ca aceștia să știe, subliniind astfel importanța familiei pentru el. Relația dintre cei doi fraţi a fost descrisă ca fiind una de inițială rivalitate, care s-a transformat ulterior într-o apropiere puternică și profundă.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a supersudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a mărturisit acum ceva vreme Dani Oțil.