Primele imagini cu bebelușul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu: „Nu am poza aia din maternitate machiată și coafată”

Gabriela Prisăcariu a devenit recent mamica unui băiețel și a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuțul de când s-a externat din spital.

16 sept. 2021, 22:48
Primele imagini cu bebelușul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu: „Nu am poza aia din maternitate machiată și coafată”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți, iar proaspăta mămica a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuțul acasă.

Gabriela Prisăcariu trece printr-o perioadă minunată, iar din momentul în care l-a adus acasă pe fiul ei nou-născut, nu se poate dezlipi niciun minut de el.

Soția lui Dani Oțil a publicat azi pe contul de Instagram două imagini emoționante în care stă în pat în brațe cu micuțul, iar copilașul își ține capul pe pieptul ei.

Gabriela Prisăcariu a ascris în dreptul uneia dintre imagini: „Nu am poza aia din maternitate machiată și coafată… dar am poza asta!”.

Reacțiile din partea fanilor nu au ezitat să apară, printre ei s-a aflat și Cătălin Botezatu care a felicitat-o pentru noul statut de mămică.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după naştere. Motivul intim pentru care nu a născut natural

Gabriela Prisăcariu

, primele declarații după naştere. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană, însă nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care nu a născut natural.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin clipe unice de când fiul lor a venit pe lume. Soția prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” a născut vineri seara. „Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.