Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Dani Oţil şi Cătălin Măruţă sunt doi dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de televiziune din România. Ei nu se află în cele mai bune relaţii, după ce prezenţa unei femei a fost mărul discordiei dintre cei doi.

09 iul. 2023, 15:13
Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu au o relaţie de amiciţie, ba, dimpotrivă. Răceala dintre cei doi a fost cauzată de prezenţa Mihaelei Rădulescu, fostă parteneră a lui Dani Oţil. Prezentatorul de la Antena 1 a povestit la podcastul lui Radu Ţibulcă de la ce a plecat totul.

Citeşte şi  CTP, demolat de mama Soranei Cîrstea, după derapajul gazetarului: „Scrieți la comandă și la plată!”

„Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe. Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: «Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud». Prima remarcă a fost: «Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”, a povestit Dani Oţil.

Citeşte şi  Mara Bănică a văzut moartea cu ochii: “Nu aveam timp să mă gândesc că mă împușcă”

El a precizat că răutăţile nu s-au oprit aici, dar el nu răspunde cu aceeaşi monedă, afirmând chiar că o admiră pe Andra, soţia lui Cătălin Măruţă.

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”, a mai spus Dani Oţil.

Prezentatorul de la Antena 1  a avut o relaţie cu Mihaela Rădulescu, partenera sa fiind cu 12 ani mai în vârstă decât Dani. Chiar dacă s-au despărţit şi şi-a văzut fiecare de viaţa lui, Dani şi Mihaela Rădulescu au rămas în continuare într-o relaţie de prietenie.