Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Dani Oţil şi Cătălin Măruţă sunt doi dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de televiziune din România. Ei nu se află în cele mai bune relaţii, după ce prezenţa unei femei a fost mărul discordiei dintre cei doi.
Mircea Filipescu
09 iul. 2023, 15:13
Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu au o relaţie de amiciţie, ba, dimpotrivă. Răceala dintre cei doi a fost cauzată de prezenţa Mihaelei Rădulescu, fostă parteneră a lui Dani Oţil. Prezentatorul de la Antena 1 a povestit la podcastul lui Radu Ţibulcă de la ce a plecat totul.

Citeşte şi  CTP, demolat de mama Soranei Cîrstea, după derapajul gazetarului: „Scrieți la comandă și la plată!”

„Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe. Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: «Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud». Prima remarcă a fost: «Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”, a povestit Dani Oţil.

Citeşte şi  Mara Bănică a văzut moartea cu ochii: “Nu aveam timp să mă gândesc că mă împușcă”

El a precizat că răutăţile nu s-au oprit aici, dar el nu răspunde cu aceeaşi monedă, afirmând chiar că o admiră pe Andra, soţia lui Cătălin Măruţă.

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”, a mai spus Dani Oţil.

Prezentatorul de la Antena 1  a avut o relaţie cu Mihaela Rădulescu, partenera sa fiind cu 12 ani mai în vârstă decât Dani. Chiar dacă s-au despărţit şi şi-a văzut fiecare de viaţa lui, Dani şi Mihaela Rădulescu au rămas în continuare într-o relaţie de prietenie.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!