Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au ales numele bebeluşului. „Ce, ce are?”

Dani Oțil va deveni, oficial, tătic. Prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu fac pregătiri pentru noul membru al familiei, mai ales că mai sunt doar câteva săptămâni până vor face cunoștință cu bebelușul.

30 iul. 2021, 13:56
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au ales numele bebeluşului. „Ce, ce are?”

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au ales numele bebeluşului. Soția lui Dani Oțil este asaltată de întrebări legate de numele copilului.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au ales numele bebeluşului

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebeșușul pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugestii le aștept, poate mă mai inspir. În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este „Cârcel”, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele „Cârcel”. Ce, ce are?”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Dani Oțil. Semnul unei iubiri predestinate: „Eram în rochie de mireasă”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară și sunt în culmea fericirii. Burtica crește ușor-ușor, iar logodnica prezentatorului TV a pus deja câteva kilograme. Soția prezentatorului TV  a mărturisit că sarcina decurge bine și a trecut peste perioada de grețuri și disconfort. Gabriela Prisăcariu a vorbit pentru prima oară și despre al doilea copil. Potrivit acesteia, cei doi viitori părinți și-ar mai dori un copil însă lasă acest lucru în seama divinității, scrie Cancan. „Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu.


loading...