Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, probleme cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Ce au aflat de la doctor

Gabriela Prisacariu va aduce pe lume, în această lună primul copil al ei şi al lui Dani Oțil. Cei doi soți au amenajat deja camera bebelușului.

06 sept. 2021, 11:55
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, probleme cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Ce au aflat de la doctor

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, probleme cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Prezentatorul a mărturisit la TV că nu-i poate alege un nume fiului său din cauza rudelor și a prietenilor.
Destăinuirile vedetei făcute la TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, probleme cu puțin timp înainte de a deveni părinți

Deși diva a mărturisit recent că băiețelul său, care cântărește deja trei kilograme și 500 de grame are, pentru moment, numele de „Cârcel”, căci de-a lungul celor nouă luni s-a tot confruntat cu astfel de probleme, toată lumea așteaptă să afle și care va fi adevărat nume purtat de copilul matinalului. Dani Oțil și soția sa se confruntă cu această problemă din cauza prietenilor și a rudelor, care au pus deja stăpânire pe cam toate numele dorite de ei. Problema nu ar fi asta, dacă cei apropiați ar folosi aceste nume pentru copiii lor, însă ei și-au numit animalele de companie, exact cu numele pe care Dani și Gabriela le-au pus pe listă pentru primul lor copil.

Mihaela Rădulescu, mesaj bizar pentru soția lui Dani Oțil. „Doamne, iartă-mă!”

Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă „Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie „Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți!”, a spus Dani Oțil.