Mihaela Rădulescu, mesaj bizar pentru soția lui Dani Oțil. „Doamne, iartă-mă!”

Mihaela Rădulescu, 52 de ani, a declarat că se bucură nespus pentru Dani Oțil și soția acestuia, Gabriela Prisăcariu, pe care a testat-o cu o provocare ce reprezintă o chestiune intimă și delicată pentru multe femei.

03 sept. 2021, 22:25
Mihaela Rădulescu, mesaj bizar pentru soția lui Dani Oțil. „Doamne, iartă-mă!”

Mihaela Rădulescu, mesaj bizar pentru soția lui Dani Oțil.  Cei doi au fost împreună mai mulţi ani ani, dar n-au ajuns la căsătorie. Prezentatorul TV s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, care urmează să-i aducă pe lume primul copil, iar Diva de la Monaco se iubește în prezent cu sportivul austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, mesaj bizar pentru soția lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a declarat că Dani Oțil va fi un părinte-model. „Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine. Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au un ego când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne, iartă-mă! Nu am cunoscut-o. Am văzut-o, că doar am și eu internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Ciao!.

Gabriela Prisăcariu a luat 20 de kilograme! Cum arată soţia lui Dani Oţil în ultima lună de sarcină FOTO

Diva de la Monaco a recunoscut acum ceva timp că a fost cam egoistă în momentul relației cu Dani Oțil: „Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”.


loading...