Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate: „Nu mai credeţi toate bălăriile şi investiţi în interiorul vostru ca exteriorul să radieze de lumină şi iubire. Nimeni nu vă poate lega în afară de voi, prin gânduri nocive”

Fostul preot Daniel Balaş abordează, în unul dintre clipurile sale recente de pe reţelele sociale, o problemă des discutată în zilele noastre, cea a cununiilor legate. Tânărul susţine faptul că nimeni nu are puterea "să ne lege" şi că doar noi putem face acest lucru "prin gândurile noastre nocive".

06 mai 2023, 12:55
Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate: „Nu mai credeţi toate bălăriile şi investiţi în interiorul vostru ca exteriorul să radieze de lumină şi iubire. Nimeni nu vă poate lega în afară de voi, prin gânduri nocive”

Daniel Balaş recomandă mai multe „remedii” împotriva aşa-ziselor „cununii legate„, printre altele investirea în propria persoană, dar neapărat în ceea ce ţine de interior, şi nu de exterior şi renunţarea la „figuri”.

Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate: „Nimeni nu vă poate lega în afară de voi, prin gânduri nocive”

Fostul preot este de părere că dacă tinerele ar da o şansă bărbaţilor care le contactează şi nu i-ar evalua superficial, riscul de a ajunge singure la 40-50 dde ani ar fi considerabil diminuat.

În ultimul timp, mi s-au înmulţit mesajele cununiilor legate. Mi-a scris o fată că a fost la nu ştiu ce vrăjitoare, că i-a dat in ghioc, mi-a mai scris una că a fost la nu ştiu ce călugăr şi i-a pus ăla mâna după ceafă şi i-a spus că are nu ştiu ce legătură făcută. Nu mai aleargă una după un băiat finuţ, toate aleargă la vrăjitoare şi la popi.

Voi nu aveţi cununiile legate, voi nu mai ştiţi să investiţi în voi o informaţie utilă, o vorbă bună. Nu, toate numai operaţii, dar creier, inimă, nimic. Voi aveţi multe fiţe şi nişte dorinţe la care nici Dumnezeu nu ajunge. Vă scriu băieţii pe internet şi îi lăsaţi aşa, în seen, că voi sunteţi zeiţele pământului. Că unui cocalar, ălălalt e boschetar, ălălalt e sărac, altul e prost. Toţi sunt nişte dobitoci, numai voi sunteţi perfecte, la cele cu cununiile legate mă refer. Începeţi cu cununiile legate de la 18 ani până la 80 de ani. 

Citeste si Daniel Balaş desfiinţează posturile: „Un plasture pe care-l ţii pe rană 40 de zile, iar la sfârşit rana e tot nevindecată. Când întrerupi consumul de carne, începi să muşti din aproapele tău”

Încearcă şi cu ăla, se duce şi cu celălalt, îl dezamăgeşte şi pe celălalt şi apoi sunt disperate că nu mai ştiu drumul spre casă. Pentru că ele luptă să aibă casă, nu acasă. Vorbesc de femeile independente care au firme, au maşini, au case şi mai vine câte un băiat mai simpluţ, la început de drum, dornic să facă şi el bani să-şi facă o familie şi voi începeţi cu figuri, că nu ajunge la măsura idealurilor voastre. La ce idealuri, la idealul de a fi femeia bărbat?

Lângă un bărbat vei evolua. La fel şi bărbatul doar lângă o femeie va evolua. Puteţi face un milion de canoane, să vă sfătuiţi cu un milion de vrăjitoare şi să mergeţi la un milion de popi. Voi aveţi impresia că dacă carcasa voastră e mai mare, mai făloasă, şi interiorul e la fel. Nu. De multe ori, hardughia mare, motor mic. Nu încap nici multe informaţii, nici multe sentimente.

Mai lăsaţi figurile astea de doi bani că nu vă ajută. N-o să evoluaţi în vecii vecilor. Mai acordaţi o şansă băieţilor, mai investiţi în interiorul vostru mental, mai vorbiţi, mai socializaţi. Mai lăsaţi figurile. ‘Că ce, ai vreun interes la mine?’ Da, zici că eşti singura persoană de pe Pământ şi eu alta n-o să mai văd în faţa ochilor. M-a atras ceva la tine, lasă-mă să te cunosc.

Citeste si Daniel Balaş, despre importanţa banilor în viaţa noastră şi cum să îi atragem: „Nu sunt ochiul dracului. Ai nevoie de ei ca să vezi frumuseţile lumii create de Dumnezeu”

Că ‘e prea devreme să vorbim, e prea devreme să-ţi dau numărul’. Totul e deveme. Şi ajungeţi la 40-50 de ani fără casă, fără masă, fără bărbat, fără copii şi tot voi plângeţi pe la masluri, pe la psihologi, că m-a blestemat mama, mi-a făcut mătuşa, găsiţi scuze. Nu mai credeţi toate bălăriile cu cununiile legate şi investiţi în interiorul vostru ca exteriorul să radieze de lumină, de iubire, de gingăşie.

Singurul care te poate lega şi dezlega eşti tu. Tu te legi prin gândurile tale nocive şi tot tu te dezlegi prin energia vieţii pe care ţi-o dai. Voi sunteţi raiul vostru, voi sunteţi iadul vostru„, spune fostul preot Daniel Balaş în clipul postat pe reţelele sociale.