Daniel Balaș le-a dat oamenilor de pe stradă bani ca să zâmbească. ”Zâmbiți mai des pentru că Dumnezeu o să ne răsplătească”

Daniel Balaș, tânărul preot care a renunțat la preoție din cauza sistemului, a făcut un experiment social la care nimeni nu s-a gândit. I-a pus pe oameni să zâmbească în schimbul unei sume de bani.

26 mart. 2023, 13:57

Fostul preot Daniel Balaș a făcut un experiment uluitor, pe stradă. Sătul să tot vadă oameni triști, cu fețele în pământ, acesta a decis să le dea bani trecătorilor cu condiția de a-i zâmbi preț de un minut.

Mare i-a fost uimirea când a constat că mulți dintre trecători nici măcar nu au vrut să se oprească să-l asculte. Dezamăgit, dar plin de speranță, Daniel Balaș i-a rugat pe români să zâmbească, pentru că în acest fel înseamnă că vor fi optimiști, vor atrage lucruri bune în viața lor și, cel mai important, vor fi răsplătiți de Dumnezeu. Pentru că, nu-i așa, Dumnezeu vrea să ne vadă mereu fericiți.

”Am observat oameni foarte crispați, foarte încordați, nici măcar nu vor să stea să socializeze. Suntem prea grăbiți spre nicăieri, din păcate. Ne speriem când vine vorba de zâmbet. Suntem învățați cu probleme, cu bârfe . Zâmbiți mai des pentru că Dumnezeu o să ne răsplătească’‘, a spus Daniel Balaș.

Fostul preot a avut, însă, și câteva experiențe pozitive, în care oamenii s-au oprit, au zâmbit și la final au plecat cu cei 50 de lei puși în joc.

Vedeți ce frumoasă sunteți când zâmbiți? Să zâmbiți în continuare’‘, i-a spus acesta unei trecătoare care a luat parte la experimentul social.