Daniel Buzdugan, implicat într-un accident rutier la Cluj

Ghinioanele par că se ţin scai de Daniel Buzdugan. După ce a fost la un pas de moarte în timpul vacanţei din Grecia, realizatorul radio a tras o sperietură zdravănă în weekend, când maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 11:29
Daniel Buzdugan, implicat într-un accident rutier la Cluj

Daniel Buzdugan a povestit, luni dimineaţă, o experienţă neplăcută avută în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

Aflat la Cluj, realizatorul radio a fost preluat de o maşină care urma să-l ducă la aeroport, numai că pe drum a avut loc un accident soldat, din fericire, doar cu avarierea automobilului şi cu o sperietură serioasă pentru Buzdu şi şoferul maşinii în care se afla.

Era să ajung la spital. A venit o maşină să mă ducă la aeroport la Cluj şi pe drum mergeam şi în faţa noastră se bagă o doamnă cu număr de Germania, cu o maşină din 1984 şi ne buşeşte. Am ieşit de pe carosabil şi dacă nu era şanţ ne-am fi răsturnat. Şi femeia pleacă! Dă-i claxoane, dă-i flashuri, ne-am dus după ea să o oprim. Am filmat-o cu iPhone-ul şi i-am zis şoferului să blocheze două benzi ca să o oprească. Am reuşit, la care ea: „Ce s-a întâmplat?” Zic: „Ia uitaţi-vă la ambele maşini!” la care ea: „Aaaaa. Nu am simţit nimic, aveam muzica tare şi copiii vorbeau foarte tare”, a povestit realizatorul matinalului de la Radio Zu.


loading...