Daniel Constantin: Crin Antonescu se pare că are o agendă ascunsă

Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator, afirmă că liderul liberalilor, Crin Antonescu, are o agendă ascunsă, fapt dovedit prin agresivitatea de limbaj îndreptată împotriva partenerilor din USL şi a faptului că, până la acest moment, nu a prezentat în cadrul Uniunii un program de candidat USL pentru alegerile prezidenţiale.

24 feb. 2014, 10:46
Daniel Constantin: Crin Antonescu se pare că are o agendă ascunsă

Observăm cu toţii că, din păcate, asistăm la o agresivitate de limbaj din partea domnului Antonescu. Facem eforturi cu toţii, dar se pare că nu mai este dorinţă din partea cealaltă. Degeaba facem eforturi, dacă nu se doreşte lucrul acesta. Aşa cum am văzut ieri, în toate intervenţiile domnului Antonescu se pare că este vorba doar de o formalitate.

Există, se pare, o agendă ascunsă a domnului Antonescu sau o agendă mai veche. Lucrul acesta este întărit şi de faptul că, până la momentul acesta, nu avem un program de candidat al domnului Antonescu (…) Toate lucrurile, aşa cum au fost ele prezentate – întâlniri secrete, faptul că nu avem un program de candidat, agresivitatea la adresa partenerilor, toate lucrurile acestea arată o agendă secretă„, a declarat liderul conservator, Daniel  Constantin, luni dimineaţă, în debutul şedinţei Biroului Permanent al PSD, la care a fost invitat să participe.

Citeşte şi Sondaj CSCI: Crin Antonescu, principalul vinovat pentru ruperea USL

Acesta a adăugat că este pentru prima dată când a fost invitat la şedinţa conducerii social-democrate şi că, USD nu îşi doreşte ruperea Uniunii Social Liberale.

Citeşte şi Antonescu: USL SE RUPE de la principii, nu de la scaune. PSD nu mai vrea să mă susţină la prezidenţiale

Sub nicio formă (nu dorim ruperea USL – n.r.) şi cred că am făcut eforturi şi am şi spus-o: dacă mai avem şanse, chiar 2-3%, trebuie să le exploatăm, dar degeaba facem numai noi„, a mai spus Daniel Constantin, citat de Agerpres.

În context el a reafirmat că decizia aparţine liderului PNL, Crin Antonescu: „Decizia este exclusiv la domnul Antonescu, la care am văzut o resemnare ieri, ceea ce înseamnă că au luat deja această decizie„.

Citeşte şi Crin Antonescu şi Traian Băsescu – tandemul televizat de atac la Victor Ponta