Daniel Constantin, propunerea PRO România pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor

Daniel Constantin este propunerea PRO România pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, rămasă vacantă în urma alegerii lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al forului legislativ, a declarat, luni, preşedintele partidului, Victor Ponta.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 13:19
Daniel Constantin, propunerea PRO România pentru funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor

Funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor deţinută de Marcel Ciolacu a fost vacantată, iar deputaţii PRO România urmau să facă o nominalizare pentru aceasta.

„Avem o informare din partea deputatului Marcel Ciolacu privind demisia din funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor ca urmare a alegerii în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. S-a vacantat locul de chestor şi va fi supusă votului pe acest loc vacant o propunere din partea grupului PRO România”, a anunţat, luni, secretarul Camerei Deputaţilor, Lia Olguţa Vasilescu, la finalul şedinţei Biroului permanent.

Ea a precizat că, potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, grupul PRO România va trebui să obţină nişte funcţii la nivelul conducerii forului legislativ.

„Grupul PRO România, având un număr destul de mare de parlamentari, ştiţi foarte bine că s-a constituit ca şi grup parlamentar, conform Regulamentului Camerei, va trebui să obţină nişte funcţii la nivelul conducerii Camerei. Acest loc fiind deja vacant, nu cred că mai trebuie să aşteptăm până în sesiunea din septembrie ca să le oferim acest loc”, a explicat Vasilescu.