Daniel Constantin: Respectăm alegerea lui Dragnea la şefia PSD. Parteneriatul nostru merge mai departe

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a afirmat miercuri, că parteneriatul formațiunii sale cu PSD merge mai departe, în contextul alegerii lui Liviu Dragnea ca președinte interimar al social-democraților.

22 iul. 2015, 17:42
Daniel Constantin: Respectăm alegerea lui Dragnea la şefia PSD. Parteneriatul nostru merge mai departe

„Atât personal, cât și ca partid am dezvoltat un parteneriat politic solid încă din anul 2011 cu Partidul Social Democrat, cu Victor Ponta, în calitate de președinte, dar și cu Liviu Dragnea, care a ocupat diverse funcții de conducere de la momentul acela până în prezent în PSD.

Regret, în primul rând, că Victor Ponta nu mai este președintele partidului, dar, în al doilea rând, parteneriatul pe care îl avem cu PSD merge mai departe. A fost alegerea PSD pe care o respectăm. Am avut o relație bună cu Liviu Dragnea și sunt convins că vom putea colabora foarte bine în continuare”, a declarat Constantin, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Valeriu Zgonea: Dragnea, cea mai bună soluţie pentru PSD. Se ocupă de partid de 10 ani

Liviu Dragnea a fost ales miercuri președinte interimar al PSD în ședința Comitetului Executiv Național. Contracandidatul său a fost Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD.