Daniel Dines şi-a cumpărat vilă de 3.500.000 de euro în București. Miliardarul s-a întors în ţară. FOTO

Daniel Dines şi-a cumpărat vilă de 3.500.000 de euro, în Bucureşti. Miliardarul s-a întors în ţară, iar şase bodyguarzi profesioniși, unii dintre ei foști membri ai Legiunii Străine îl însoțesc permanent în oraș.

24 iun. 2021, 12:23
Daniel Dines şi-a cumpărat vilă de 3.500.000 de euro în București. Miliardarul s-a întors în ţară. FOTO
Daniel Dines şi-a cumpărat vilă de 3.500.000 de euro

Daniel Dines şi-a cumpărat vilă de 3.500.000 de euro, în zona Dorobanți a Capitalei. Elegantă și recent renovată, casa este păzită permanent de doi oameni, iar în față este parcată mașina de suflet a miliardarului: o Alfa Romeo 2000 Spiderfastback impecabilă, pe care o conduce numai el. Și numai de plăcere.

Citeşte şi: Daniel Dineş, fondator UiPath, va deveni Doctor Honoris Causa la UBB

Daniel Dines şi-a cumpărat vilă de 3.500.000 de euro

Însă, Daniel Dines se deplasează cu un SUV, condus de șofer, chiar și dacă are de făcut un drum scurt, de doar 3-4 minute.

Orice ieșire a lui Dines este mega securizată. Cei șase bodyguarzi supraveghează cu maximă atenție strada, iar când ”șeful” iese, îl flanchează și îl însoțesc fie și câțiva metri. Călătoresc, parte cu el în mașină, parte într-o mașină ariergardă, scrie Evz.ro.

Vila de 3.500.000 de euro a luI Daniel Dines

Daniel Dines a cumpărat 5% din acţiunile One United Properties

Daniel Dines a achiziționat, printr-o companie de investiţii pe care o controlează, 5% din acțiunile dezvoltatorului imobiliar One United Properties, companie fondată de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, anunță un comunicat de presă al dezvoltatorului.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte din București.

Planurile de investiții ale companiei vizează atragerea de capital pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidențiale și mixte sustenabile.
Firma de imobiliare se adresează în special segmentului de cumpărători cu venituri medii și medii superioare, atât în București, cât și în alte orașe principale din România sau din regiune.

Citeşte şi: Cum arată Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român: „Motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii”

România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potențialul industriei imobiliare nu face excepție. Credem în dezvoltarea acestuia în Romania, suntem un partener pe termen lung și vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties”, a spus Daniel Dines.

Dezvoltatorul susține că toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a primit premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

Românul Daniel Dines a mai dat o lovitură. UiPath, compania pe care a fondat-o, a vândut acţiuni de peste 1,3 miliarde dolari
Potrivit datelor financiare agregate de Termene.ro One United Properties este o societate pe acțiuni, înființată în urmă cu 13 ani.