Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI, îi dă replica lui Klaus Iohannis: Preşedintele a fost minţit

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, i-a dat replica lui Klaus Iohannis, după ce şeful statului a vorbit despre el în SUA, la o întâlnire cu românii din diaspora şi spune că preşedintele a fost minţit. Declaraţia sa vine imediat după ce şeful statului a declarat că fostul colonel ar fi fost înlăturat din SRI din cauza unor probleme penale.

22 sept. 2017, 05:55
Daniel Dragomir, fostul ofiţer SRI, îi dă replica lui Klaus Iohannis: Preşedintele a fost minţit

Klaus Iohannis spunea că nu crede că dezvăluirile lui Daniel Dragomir afectează credibilitatea vreunei instituţii. Mai mult, preşedintele a spus că fostul colonel a plecat din SRI din cauza unor probleme penale.

Mie mi se pare o campanie ciudată, nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituții.Ba chiar, când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, și așa mai departe. Deci, nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic„, a spus Klaus Iohannis.

Replica fostului colonel SRI nu a întârziat să apară. „Din păcate, disperarea SRL Coldea şi PFA Kovesi a ajuns pana la a recurge la dezinformarea Preşedintelui României. Ştiu cine l-a dezinformat azi pe preşedinte, ştie şi domnul preşedinte. Mi se pare incalificabil şi periculos ca s-a ajuns la dezinformarea preşedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei „probleme penale” (…) Am fost trecut în rezervă cu calificativ „foarte bine” la data de 15.02.2013. (Nota SRI anexată). (…)Urmarirea penala impotriva mea a început la 12.01.2015, când am fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru şase luni (comunicat DNA). Dacă aş fi plecat din cauza unor „probleme penale”, treceau doi ani până sa fiu arestat?„, a scris Daniel Dragomir, pe Facebook.