Daniel Fenechiu, după condamnarea lui Dan Diaconescu: Nu o să mă dezic niciodată de el

Deputatul Daniel Fenechiu a declarat miercuri că are tot respectul pentru ce a făcut Dan Diaconescu "o bună perioadă de timp" și că nu se va dezice niciodată de el, mai ales că i-a fost avocat 17 ani.

04 mart. 2015, 13:00
Daniel Fenechiu, după condamnarea lui Dan Diaconescu: Nu o să mă dezic niciodată de el

„Am tot respectul pentru ce a făcut Dan Diaconescu o bună perioadă de timp, nu o să mă dezic niciodată, am fost avocatul lui 17 ani și sunt una din persoanele care nu pot să dau cu piciorul trecutului”, a declarat deputatul Daniel Fenechiu, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Deputaţii PMP au bătut palma cu excluşii din PP-DD. La ce înţelegere au ajuns

Întrebat dacă este vreo legătură între faptul că anunță alăturarea deputaților PMP la grupul său parlamentar în aceeași zi în care Dan Diaconescu a fost condamnat, Daniel Fenechiu a precizat:”Nu are nicio legătură faptul că facem anunțul astăzi (n.r.—anunțul referitor la faptul că grupului democrat și popular din care face parte i s-au alăturat deputații PMP) cu faptul că Dan Diaconescu a fost condamnat. Facem anunțul în momentul toate formalitățile privind grupul parlamentar democrat și popular au fost finalizate„, a adăugat Daniel Fenechiu la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, CONDAMNAT la închisoare şi RIDICAT de poliţie: „Mi-au închis televiziunile, acum şi pe mine”

Dan Diaconescu, fondatorul partidului pe lista căruia Daniel Fenechiu și colegii săi din grupul democrat și popular au intrat în Parlament, a fost condamnat definitiv miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel București la 5 ani și 6 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Deputatul Daniel Fenechiu a anunțat miercuri că șase deputați, membri ai PMP, vor activa în cadrul fostului grup parlamentar PP-DD.