Daniel Fenechiu este noul lider de grup al deputaţilor PPDD

Daniel Fenechiu este noul lider al grupului Partidului Poporului - Dan Diaconescu de la Camera Deputaţilor, a anunţat luni Dan Diaconescu, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
13 mai 2013, 17:21
Daniel Fenechiu este noul lider de grup al deputaţilor PPDD

„Noul lider al grupului PPDD este domnul avocat Daniel Fenechiu”, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, Dan Diaconescu.

Grupul deputaţilor PPDD a fost condus până săptămâna trecută de Radu Popa care a fost exclus din partid.

Prim-vicepreşedintele PPDD, Radu Popa, a fost exclus din partid în urma unei şedinţe a Biroului Naţional de Coordonare, însă nu duce lipsă de oferte politice, astfel că n-ar fi exclus ca peste puţin timp el să înscrie în Partidul Social Democrat.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat la România TV că susţine iniţiativa lui Radu Popa de a ajuta PSD-ul în Parlament şi nu exclude varianta ca acesta chiar să fie primit în partid. „Dacă Radu Popa strânge un grup de parlamentari independenţi care să susţină PSD este foarte bine. Nu pot să spun acum că îl vom primi în partid, dar nu respingem sprijinul unui eventual grup care se formează în parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

La rândul său, Radu Popa a declarat la România TV: „Sunt flatat de declaraţia unui lider important al celui mai mare partid, cum e PSD. Am primit ieri o invitaţie de la un lider marcant al PNL. Mă voi consulta luni şi marţi cu colegii din grupul PPDD şi împreună vom lua decizia. Eu nu am avut niciodată intenţia să plec din partid spre PSD, am avut intenţia să construiesc acest partid şi nu am putut să fac asta pentru că doamnele Simona Man şi Diana Voiculescu n-au vrut”.