Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, atac dur la un rival din PLUS. „Papagalul ăsta împiedicat în propriile-i sofisme”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei în guvernul Boc II, a trecut la un atac frontal la adresa rivalilor din USR-PLUS după ieşirea lui Dan Barna din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

11 nov. 2019, 10:13
Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, atac dur la un rival din PLUS. „Papagalul ăsta împiedicat în propriile-i sofisme”

Mesajul lui Daniel Funeriu este îndreptat împotriva fostului său coleg din PDL, Cristian Preda.

Aștept să văd cum salahorul politic Cristian Preda, din intelectualismul său fonf cu origini în mediocritatea utecistă, se va gudura pe lângă Iohannis după ce l-a înjurat vârtos și va sări la gâtul celor din USR pentru a sluji preluarea usereului de către PLUS. Papagalul ăsta împiedicat în propriile-i sofisme e capul listei „putreziciunilor politice” reciclate de PLUS și vârâte pe gâtul virgin al USR despre care vorbeam acum ceva vreme.

Citeşte şi IMAGINILE ZILEI. Ce membru marcant al PNL se pregăteşte AŞA de guvernare VIDEO

Să vedem dacă îi va reuși a nșpea întoarcere de vestă. Eu aș zice că nu, pentru că în general e o idee proastă să te pui cu nemții. Ah, ca să vedeți cu ce mercaptani mai trage în noi să citiți ziare punct com„, a scris Cristian Preda, pe Facebook.