Daniel Funeriu şi-a postat pe Facebook cererea de înscriere în PMP VIDEO

Daniel Funeriu a fost eliberat, marţi, din funcţia de consilier prezidenţial de către Traian Băsescu şi, în aceeaşi zi a anunţat că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Anunţul a fost însoţit, pe Facebook, de o înregistrare video a momentului în care fostul ministru a redactat cererea de adeziune.

28 ian. 2014, 20:26
Daniel Funeriu şi-a postat pe Facebook cererea de înscriere în PMP VIDEO

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu a postat pe Facebook un clip filmat în timp ce a scris cererea de adeziune la PMP. Inedit este faptul că cererea a fost scrisă cu un instrument puţin folosit în ziua de azi, un toc cu cerneală.

 

„Fundația Mișcarea Populară și Partidul Mișcarea Populară s-au constituit în teritoriu de la zero prin munca unei echipe extraordinare și a miilor de simpatizanți. Ca membru fondator al Fundației este o onoare să mă alătur eforturilor colegilor de la PMP pentru a consolida proiectul Mișcarea Populară. Ăsta este modul meu de a arăta respectul pe care-l port noilor mei colegi”, a fost mesajul care a însoţit clipul postat.

Cu puţin timp înainte, fostul ministru anunţase pe Facebook că vrea să candideze şi la alegerile europarlamentare.

Daniel Funeriu se numără printre cei cinci consilieri prezidenţiali şi trei consilieri de stat care au fost eliberaţi, marţi, din funcţie, prin decret prezidenţial. Printre aceştia se numără şi Sebastian Lăzăroiu, unul dintre cei mai vocali consilieri, dar şi Adrian Rădulescu, cel despre care se spune că ar fi înregistrat terenul cumpărat de Ioana Băsescu în localitatea Nana.