Daniel Ghiţă, atac fără precedent la Şerban Huidu: „Avem şoferul de elită Huidu, pregătit pentru ruşi, cu maşina pe străzi”

Fostul mare campion de kickboxing în circuitul Glory, Daniel Ghiţă, actualmente deputat PSD, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Şerban Huidu, plasându-l, în mod curios, în contextul conflictului mocnit din Ucraina.

26 ian. 2022, 17:01
Daniel Ghiţă, atac fără precedent la Şerban Huidu: „Avem şoferul de elită Huidu, pregătit pentru ruşi, cu maşina pe străzi”

Deputatul Daniel Ghiţă a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, că în cazul unei invazii ruseşti în România, soluţia ar fi ca Şerban Huidu să iasă pe străzi la volan, făcând aluzie la accidentul în care realizatorul TV a provocat un accident soldat cu decesul a trei persoane.

„Vin rușii in România?? Stați liniștiti, noi NU avem nevoie de armată franceză: il avem pe Șerban Huidu! Il trimitem sa conducă mașina pe străzi : scăpăm de trei inamici! Huidu, e omul nostru. Pune masca pe toată fața, Huidule. În România cine omoară trei oameni e liber! O MAMĂ a furat o jucărie: condamnată un an de zile închisoare cu executare! Fiul ei, Orlando Dogaru, moare înecat. Mama lui iși executa pedeapsa in închisoare… pentru o simplă jucărie! Am mediatizat cazul in 2015! Avem “șoferul “ de elită Șerban Huidu pregătit pentru ruși: cu mașina pe străzi , cu mască, fără mască!

Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Ghiţă a mai fost implicat într-un scandal marţi, când jurnaliştii Gsp l-au acuzat că ar fi minţit în CV că a fost campion mondial de kickboxing, în condiţiile în care Glory este doar una dintre promoţiile care organizează astfel de meciuri.

„Fost campion ITS Showtime ( companie mai puternica decât Glory !) , nr 1 Glory, CREȘTIN, ROMAN, PATRIOT, PSD ist. Om simplu!

24 ani de sport* CV ul meu este mondial pe Wikipedia, YouTube, etc Mie nu imi trebuie CV publicat, il stie toata lumea! Nihil Sine Deo”, a răspuns Ghiţă acuzaţiilor.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, reacţie uluitoare după demisia lui Vasile Petrariu. „Gabriela Firea și PSD București au lăsat 2 milioane de bucureșteni fără transport”