Daniel Ghiţă atacă „lumea bună”, care petrece în locaţiile de lux din Mamaia: „Tot acasă ajungeti, la sarmale şi fasole, fomiştilor!”

Daniel Ghiţă a răbufnit pe reţelele de socializare, postând un mesaj dur, în care care atacă "lumea bună", care petrece în locaţiile de lux din Mamaia. Sportivul este de părere că mulţi dintre cei care frecventează acele locuri nu îşi permit realmente şi nu au un stil de viaţă luxos.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 11:39
Daniel Ghiţă atacă „lumea bună”, care petrece în locaţiile de lux din Mamaia: „Tot acasă ajungeti, la sarmale şi fasole, fomiştilor!”

Noi suntem săraci… nu avem bani de fițe și litoral! Așa ca suntem la țară, cu piscina gonflabila, așa ca șmecherii!

Fără fițe și fala!

Când se termină Loft, Nuba , etc, tot acasă ajungeti la sarmale și fasole! Fomistele și duuamnele care atârna pe la mese, vezi doamne dau de un “Făt Frumos “ cu bani sa le salveze din sărăcie și mizerie, va rog, luati o pauză sau de muncă ati auzit?

Citeşte şi: Marcel Vela a fost făcut knock-out de Daniel Ghiţă: „Mă, Vela vuvuzela…”

Sa știți, ca eu conduc Dacia! E mare drama in București! Le-am luat cinci mașini muncitorilor mei!

Sa vezi prin oraș oamenii șocați “ Ghiță cu Dacia ?!”, el este ? nu e el, domnle! Da ce aveți? Toți sunteți născuți in Porsche?

Am Audi A8, am și smart, dar îmi place și Dacia! Ce aveți cu harfele astea de vedete, fomistilor? Dacă nu îmi cumpăr Porsche, nu postez de la club, gata nu ești om de valoare?

M-am saturat sa văd fală, fițe, show și prostie peste tot.

Oamenii încep sa te catalogheze după ce mașina conduci, dacă ești văzut la club de fițe! Eu, care postez o filmare de la țara cu găini sau căruța cu cai, nu sunt de valoare? Azi, postam de la țara cu piscina gonflabilă!

Fiți modești și buni cu suflet față de oameni..ajutatii pe cei saraci, și nu puneți pret pe materialism!

Gata cu fitele și fala! Șmecherii au Dacia!”, a precizat fostul luptător pe pagina sa de Facebook.

Noi suntem saraci…nu avem bani de fițe și litoral! Așa , ca suntem la țară, cu piscina gonflabila, așa ca șmecherii!…

Publicată de Daniel Ghita pe Luni, 20 iulie 2020


loading...