Daniel Ghiţă cere internarea forţată la psihiatrie a protestatarului „Ceauşescu”: „A comis multe fapte penale, fără să fie deranjat”

Deputatul PSD Daniel Ghiță a lansat un atac la adresa protestatarului Marian Ceaușescu, implicat recent într-un scandal lăsat cu bătaie cu Dumitru Dragomir. Social-democratul susține că Ceaușescu ar trebui internat „cu forța” la psihiatrie și susține că clasa politică ar fi hărțuită de o „grupare rezist”.

15 nov. 2022, 23:43
Daniel Ghiţă cere internarea forţată la psihiatrie a protestatarului „Ceauşescu”: „A comis multe fapte penale, fără să fie deranjat”

Daniel Ghiță a izbucnit la adresa  protestatarului Marian Ceaușescu, care și-a făcut un obicei din a urmări persoane publice care sunt invitate în platouri ale posturilor TV din România.

„Trompeta Rezist Marian Tivilic M, care a hărțuit toată clasa politică, a comis multe fapte penale, fără sa fie deranjat!???

Nici un dosar penal? Autoritățile de ce nu reacționează ?

Vă aduc aminte că hărțuirea este o fapta penală.

ART. 208
Hartuirea

(1) Fapta celui care, in mod repetat, urmareste, fara drept sau fara un interes legitim, o persoana ori ii supravegheaza locuinta, locul de munca sau alte locuri frecventate de catre aceasta, cauzandu-i astfel o stare de temere, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicari prin mijloace de transmitere la distanta, care, prin frecventa sau continut, ii cauzeaza o temere unei persoane, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.”

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion intervine în problema creşterii pensiilor: „E bătaie de joc, discută de două luni despre respectarea legii, avem o lege a pensiilor”

Nu este prima data când o persoană publică, ex Mitică Dragomir este hărțuit, înjurat, insultat de aceasta trompetă rezist. Toată clasă politică este hartuită, de o grupare politică rezist , prin acest individ.

In viitor când sunteți hărțuit : sunați la Poliție, si depuneți plângere penală pentru harțuire! Faceți cerere ca persoana să fie dusă la un spital psihiatric!

Pe cale penală și civilă cereți evaluarea psihiatrică la INML, pe care o atașați la dosarul penal, să știm daca acest om are nevoie de ajutor psihiatric si ar trebui obligat să urmeze un tratament!

“In conformitate cu Legea nr. 487/2002 a sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice internarea poate fi voluntara sau nevoluntara”

Hărțuirea constantă este o faptă penală! Aceste persoane sunt un pericol public pentru orice cetățean al României!

https://www.justitiarul.ro/idiotii-nostri-de-azi…/

Este clar că acest individ a provocat, premeditat această altercație prin hărțuire, calomnie și injurii.

Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

Citeşte şi: Explicaţiile Dianei Şoşoacă pentru prezenţa la Ambasada Rusiei: „Sunt mai româncă decât mulţi români. Am căutat România dodoloaţă”