Daniel Ghiţă, fost campion mondial, are şanse mari să devină deputat

Daniel Ghiţă, fost luptător K1, deschide lista PSD la Camera Deputaţilor în Ilfov şi are şanse foarte mari să câştige un loc în Parlamentul României.

07 dec. 2020, 17:10
Daniel Ghiţă, fost campion mondial, are şanse mari să devină deputat

Daniel Ghiţă şi-a motivat candidatura prin sprijinul pe care vrea să-l ofere românilor şi copiiilor din ţara noastră. „Pentru copiii României, pentru toţi românii, pentru ca votul vostru să conteze! Rămân PATRIOT până la moarte şi voi lupta pentru oamenii de rând, ca votul vostru să conteze! Doamne Ajută! Nihil Sine Deo”, a scris sportivul, în ziua în care şi-a lansat oficial candidatura, conform Telekom Sport.

Daniel Ghiţă l-a învins în politică pe marele rival Cătălin Moroşanu

Daniel Ghiţă, cel mai titrat luptător român, este cunoscut şi pentru rivalitatea cu Cătălin Moroşanu. Această rivalitate devine şi una politică, pentru că Moroşanu este membru PNL.

Daniel Ghiţă: Propaganda PNL-USR a găsit vinovatul de epidemie!

Supranumit ”Samuraiul Sălbatic”, Ghiţă este un luptător de kickboxing, categoria supergrea. Ultima dată a luptat împotriva lui Petr Vondracek, pe care l-a învins prin KO în prima rundă. Ghiţă s-a remarcat prin victorii impresionante bifate în cariera sa, contra unor nume foarte cunoscute din lumea kickboxing-ului mondial, aşa cum sunt Errol Zimmerman, Anderson Silva, Brice Guidon, Dzevad Poturak sau Sergei Lascenko. A disputat inclusiv meciuri cu luptători uriaşi precum Semmy Schilit sau Rico Verhoeven. În 2000, Ghiţă a fost campion european la Muay Thai, iar în 2010 a devenit finalist la gala K1 de la Tokyo. În 2012 a cucerit titlul mondial la gala ”Its Showtime”, categoria grea.

Multiplu campion la kick-boxing a fost candidat pe locul 1 la PSD Ilfov pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, fiind unul dintre criticii duri ai actualului guvern PNL.