Daniel Ghiţă nu-şi găseşte adversar să se bată. Cât i-a cerut marele Bonjasky pentru a urca în ring

Daniel Ghiță, campionul K1, a revenit în ring, dar întâmpină o mare problemă: nu găsește adversari cu care să-și măsoare forțele.

08 apr. 2019, 10:45
Daniel Ghiţă nu-şi găseşte adversar să se bată. Cât i-a cerut marele Bonjasky pentru a urca în ring

Daniel Ghiță a dezvăluit că ar fi vrut să se lupte cu olandezul Remy Bonjasky, dar s-a izbit de condițiile financiare cerute de marele campion, scrie digisport.ro.

„Cum poate fi profitabil? Dacă ai meciuri. Așa (n.r.: pe Arena Națională) e profitabil, da. 500.000 a cerut (n.r.: Bonjasky). Păi, dacă el cere 500.000, cer și eu 500.000, să zic așa. Deci doar un meci este un milion. Plus că sunt 6,7 meciuri. Nu se întâmplă așa ceva. Nu aș vrea să intru în amănunte, nu pot eu vorbi despre lucrurile astea, ci promotorii sau cine organizează galele astea. Mi-a zis mie (n.r.: Moroșanu) să lupt în promoția lui. Păi înseamnă că îi fac mare promoția lui, nu? Nu e corect.

Citeşte şi Cum a fost surprins Adrian Alexandrov în România în timp ce Elena Udrea luptă pentru libertatea ei din Costa Rica FOTO

În primul rând, sunt arbitrii lui, că e promotor, nu? Eu, și dacă îl bat, îi măresc promoția. Rămâne promoția cu numele, că e singurul care m-a adus în gala lui, în promoția lui. Păi nu mi-a făcut nicio ofertă. Eu i-am zis că nu poți să faci tu regulile fără să mă întrebi și pe mine. Că a zis că mi-a făcut o ofertă foarte mare. Și am zis: domn’le, întrebați-l oferta pe care mi-a făcut-o, că eu nu știu. Dacă vă zice vouă…”, a spus Daniel Ghiță la Digi Sport Matinal.

Daniel Ghiță a readus în actualitate posibila provocare lansată de Cătălin Moroșanu, care i-a propus să lupte în promoția sa.

„Eu am zis, dacă ar fi, să luptăm într-o promoți eneutră. Nu am zis în a mea sau în Colosseum, ci în una neutră, în care să fie 50-50, cum a fost Mayweather cu McGregor. Dar fiezare vrea să facă bani pe Daniel Ghiță, dar lui să nu-i dai nimic. Eu i-am zis așa, când am discutat cu el. A zis că mi-a făcut ofertă. Eeee, oferta aia pe car emi-a făcut-o, am zis la toată lumea, să o donăm la o casă de copii. Aia pe care mi-a făcut-o el, eu o donez la o casă de copii. Păi, asta e și ideea, că nu mi-a dat o ofertă scrisă, dar sincer, nu aș mai vrea să vorbesc despre el, că el nu se luptă”, a precizat cel supranumit „Samuraiul sălbatic”.

Daniel Ghiță a fost tranșant în ceea ce privește o luptă cu Cătălin Moroșanu sau Benny Adegbuyi. „Pe Moroșanu îl bat cu o mână. Pe Benny îl bat cu stânga și pe Moroșanu, cu dreapta”, a spus Daniel Ghiță.