Daniel Ghiţă, un nou derapaj: „Pesediştii sunt ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului”

Deputatul PSD Daniel Ghiţă, care a atras atenţia prin numeroasele greşeli de exprimare pe care le-a făcut de la tribuna Parlamentului, aduce în atenţia publicului o nouă declaraţie. Ghiţă asemuieşte parlamentarii PSD cu evreii care „aveau o bandă pe mână în timpul războiului”. 

15 mart. 2021, 11:38
Daniel Ghiţă, un nou derapaj: „Pesediştii sunt ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului”

Daniel Ghiţă, luptătorul K1 devenit deputat PSD de Ilfov, a ajuns, zilele acestea, cel mai vizibil personaj politic de la noi după ce, în Parlament, a încercat să țină un discurs în care să îl facă praf pe un adversar din USR PLUS, reușind însă să facă KO limba română.

Daniel Ghiţă a revenit luni cu explicaţii despre bâlbele de la prima declaraţie din Parlament: „Ni… Daniel Ghiţă a declarat duminică, la postul de televiziune B1 TV, că parlamentarii PSD sunt stigmatizaţi în Parlament precum evreii în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. „Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, aşa sunt acum pesediştii, suntem jigniţi în permanenţă”, a spus deputatul. Acesta susţine că cei de la USR-PLUS sunt în permanenţă cu ochii pe el: „Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic. Aşa se întâmplă în permanenţă în Parlament, în loc să-şi vadă de treabă”.

Daniel Ghiţă, deputat din partea PSD şi fost kickboxer, a devenit viral cu un discurs susţinut în plenul Camerei Deputaţilor, după ce a luat cuvântul pentru a lansa un atac la adresa deputatului Mihai Poliţeanu de la USR PLUS. În timpul discursului, Ghiţă a atras atenţia prin numeroasele greşeli de exprimare pe care le-a făcut, în ciuda faptului că a rostit discursul de pe foaie.  Ulterior, deputatul a explicat că a fost prima declaraţie susţinută în Parlament şi a fost „teribil de emoţionat”, lucru care arată de fapt „respect”, spre deosebire de cei care „calcă peste această instituţie fundamentală a statului român”.

Daniel Ghiță, UMILIT de Marian Godină. Cuvinte grele la adresa deputatului PSD
„A fost prima mea declarație în Parlament și am fost într-adevăr teribil de emoționat. M-am confruntat cu cele mai mari nume din kickboxing-ul mondial din și nu am avut niciodată asemenea emoții. Acest lucru arată însă cât de mult respect Parlamentul, spre deosebire de cei care calcă peste această instituție fundamentală a statului român. Nu se poate nega: am făcut greșeli și o să mai fac. Mi le asum. Învăț din aceste greșeli.

Daniel Ghiţă, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan. „Să candideze la Rahova! Aşa fac golanii de cartier”

Cred că e mai puțin grav ce am făcut eu decât acțiunile actualei majorități care votează legi împotriva poporului român sau decât ce face Guvernul care falimentează România ca să o vândă mai ieftin. Greșelile mele nu îi sărăcesc pe români, nici nu înstrăinează activele statului. Nimeni nu suferă de foame, nici nu moare cu zile din cauza lui Daniel Ghiță, ceea ce nu se poate spune despre PNL și USR care distrug România prin tot ceea ce fac”, a declarat Daniel Ghiță.

https://www.youtube.com/watch?v=8WcwK0-RLjc