Daniel Isăilă, fostul secund al naţionalei, s-a vaccinat a treia oară cu serul chinezesc. Chiar şi imunizat, la 30 de zile e obligat să facă test PCR

Daniel Isăilă (48 de ani) s-a vaccinat a treia oară cu varianta chinezească a serului dezvoltat împotriva COVID-19. Antrenorul brașovean a fost nevoit să facă acest lucru, deoarece acestea sunt condițiile impuse în Emiratele Arabe Unite, acolo unde conduce echipa de fotbal FC Baniyas.

05 sept. 2021, 12:23
Daniel Isăilă, fostul secund al naţionalei, s-a vaccinat a treia oară cu serul chinezesc. Chiar şi imunizat, la 30 de zile e obligat să facă test PCR

„Așa sunt regulile aici, la Abu Dhabi, unde este o campanie de vaccinare în masă cu vaccinul chinezesc. Am făcut a treia doză cu serul chinezesc. Aici, fără vaccin sau fără un test PCR valabil 48 de ore nu poți merge nicăieri. Sunt ok, mă simt bine. Și cu vaccin, la 30 de zile trebuie să facem un test PCR”, a declarat Daniel Isăilă, citat de prosport.ro.

După primele două etape din campionatul Emiratelor Arabe Unite, FC Baniyas este pe locul 9 cu doar un punct acumulat.

Echipa antrenată de Isăilă a început sezonul cu un eșec (0-1 cu Al – Wasl), iar în runda a 2-a a terminat la egalitate, 1-1 cu Al – Wahda.

Citeşte şi Valeriu Gheorghiţă, anunţ despre a treia doză de vaccin. Ce categorii de persoane ar primi-o

„Este destul de complicat. La club este o nouă conducere, iar bugetul a fost diminuat cu circa 30 la sută. Am pierdut trei jucători de bază în această vară, printre care și golgheterul echipei, iar acum s-a accidentat grav și fundașul central Hasan, la primul antrenament la echipa națională. E clar că avem nevoie de transferuri, sunt discuții, aici se pot face transferuri până în octombrie”, a explicat Isăilă, care a fost şi antrenvr secund la naţionala de fotbal a României.

Citeşte şi Directorul general al OMS trage un semnal de alarmă cu privire la a treia doză de vaccin anti-Covid. „Ar trebui amânată ca prioritate”