Daniel Isăilă s-a imunizat împotriva Covid-19 cu vaccinul chinezesc. „Sunt ok, mă simt bine!”

Daniel Isăilă, antrenorul român al celor de la Bani Yas (Emiratele Arabe Unite), s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul chinezesc.

17 feb. 2021, 20:18
Daniel Isăilă s-a imunizat împotriva Covid-19 cu vaccinul chinezesc. „Sunt ok, mă simt bine!”
Daniel Isăilă

Daniel Isăilă s-a imunizat împotriva Covid-19 cu vaccinul chinezesc. Isăilă se află în Emiratele Arabe Unite, unde antrenează pe Bani Yas, şi a ales să se vaccineze cu vaccinul chinezesc. Serul dezvoltat de chinezi are la bază un virus atenuat care declanșează răspunsul imunitar la infecția cu SARS CoV-2, scrie Monitorul Expres.

Daniel Isăilă s-a imunizat împotriva Covid-19 cu vaccinul chinezesc

„Aici, la Abu Dhabi, este o campanie de vaccinare în masă cu vaccinul chinezesc. L-am făcut și eu, săptămâna trecută am făcut rapelul după 21 de zile. Sunt ok, mă simt bine. Nu am avut niciun fel de probleme, doar o stare de somnolență după administrarea vaccinului. Aici sunt foarte bine organizați, sunt multe centre de vaccinare și totul decurge conform planurilor anunțate de autorități. La Abu Dhabi se merge pe vaccinul chinezesc, iar la Dubai se vaccinează cu Moderna”, a spus Isăilă.

Prima țară care a lansat pașaportul digital de vaccinare împotriva Covid. Se eliberează la două săptămâni după a doua doză

După 16 etape, Bani Yas se află pe locul 3 cu 32 de puncte, cu patru mai puțin decât primele două clasate, Al Sharjah și Al – Jazira. Joi, în etapa a 17-a, Isăilă va juca derbiul contra celor de la Al – Jazira.


loading...
Partenerii noștri