Daniel Nițoiu a ajuns pe masa de operație. Mesajul jurnalistului Pro TV: „A fost o operațiune migăloasă”

Daniel Nițoiu a ajuns pe masa de operație. Tot mai multe persoane din showbizul românesc apelează la implant de păr, pentru a-și îmbogăți podoaba capilară. După ce Cătălin Măruță, Mihai Morar, Culiță Sterp sau Mihai Trăistariu au apelat la această procedură, a venit și rândul lui Daniel Nițoiu.

01 feb. 2023, 13:56
Daniel Nițoiu a ajuns pe masa de operație. Mesajul jurnalistului Pro TV: „A fost o operațiune migăloasă”

Daniel Nițoiu a ajuns pe masa de operație. În timp ce multe vedete au preferat să meargă în Turcia pentru a-și face implant de păr, jurnalistul de la Pro TV a optat să se lase pe mâinile unui medic de la noi din țară, mai exact din Cluj Napoca.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la Pro TV! Cătălin Măruță se retrage din cauza unor probleme de sănătate

Daniel Nițoiu a ajuns pe masa de operație

Jurnalistul a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde a descris în detaliu cum a decurs intervenția. Daniel Nițoiu este extrem de mulțumit de cum a decurs tot procesul, iar despre medic are doar cuvinte de laudă.

Scriu această postare în timp ce @dr.motora strânge recolta de păr frumos pe care o va replanta apoi în creștetul meu pleșuv. E o operație ușoară pentru mine și din acest motiv pot să mă uit și în telefon. Nu mă doare nimic, totul ok. Atmosfera e drăguță cu muzică, pat confortabil, afară ninge și parcă aș trage și un pui de somn.

Înainte să strângem recolta am marcat zona unde facem implantul. Pare așa un tatuaj Este ora 11:54. A fost o operațiune migăloasă pentru dl doctor și recunosc că am avut un pic emoții, dar m-am telaxat repede când am văzut că nu doare nimic. Hai că vă mai povesteac eu, ne apucăm de ‘sădit„, este mesajul postat de Daniel Nițoiu, pe pagina sa de Facebook.

Suma pe care a plătit-o un turist italian pentru 15 implanturi în România

Un turist italian a fost uluit suma pe care a plătit-o în România pe 15 implanturi pentru el și soția lui. Bărbatul a mărturisit că în Italia ar fi fost nevoit să scoată din buzunar foate mulți bani.

Autoritățile de la noi încearcă să îi atragă pe turiștii străini cu servicii medicale ieftine și în acest sens au încheiat deja parteneriate cu mai multe cabinete dentare. Pachetele care sunt puse la dispoziția turiștilor străini includ pe lângă asistență medicală și plimbări prin cele mai frumoase zone din România, iar prețul lor este cu 50% mai mic decât în alte țări.

Astfel, Ministerul Turismului îi îndeamnă pe turiștii străini să îmbine utilul cu plăcutul.

Un exemplu în acest sens este Claudio, un italian care a descoperit România în urmă cu 14 ani, atunci când a venit să își facă dantura. Bărbatul a rămas plăcut surprins de calitatea serviciilor medicale de la noi, dar și de prețurile foarte mici în comparație cu cele din Italia.

Claudio a fost atât de încântat de experiența pe care a trăit-o pe plaiurile mioritice încât a adus-o și pe soția lui la tratament în România, după care au mers împreună să se bucure de frumusețea țării noastre.

Am cheltuit 9.000 de euro, când în Italia îmi cereau 24.000 de euro. Pentru 10 implanturi ale soţiei ne-au cerut 25.000 de euro. Aici însă, am cheltuit 14.000….Am vizitat Castelul Bran, Ploieştiul, am stat o lună, cunoaştem aproape tot Braşovul şi munţii din Zărneşti şi e realmente extraordinar”, a declarat Claudio.