Anunț de ultimă oră de la Pro TV! Cătălin Măruță se retrage din cauza unor probleme de sănătate

Cătălin Măruță nu va mai apărea o perioadă la emisiunea lui de la ProTv din cauza unor probleme de sănătate, a anunțat postul de televiziune.

11 ian. 2023, 12:52
Anunț de ultimă oră de la Pro TV! Cătălin Măruță se retrage din cauza unor probleme de sănătate

Veste neașteptată pentru fani! Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de pe tv din cauza unor probleme de sănătate. Prezentatorul urmează să se opreze, așa cum a anunțat chiar el, marți, în emisiune.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a dezvăluit Măruță.

Citește și Anunțul făcut de Cătălin Măruță în direct. A început să plângă la televizor: „De ce faceți așa?”

Cătălin Măruță se confruntă cu această problemă de câteva luni, după ce în vară s-a accidentat în timp ce se juca cu fiul lui, David.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a mai precizat prezentatorul tv.

Cătălin Măruță a avut un moment când a vrut să renunțe de tot la televiziune

Din fericire, decizia de a lipsi din cadrul emisiunii pe care o prezintă este una temporară. De îndată ce se va simți mai bine, Cătălin Măruță se va întoarce în fața telespectatorilor. A avut, totuși, un moment, cu ani în urmă, când a vrut să renunțe la lumea televiziunii.

“Am avut un moment atunci când am vrut să iau o pauză atunci când m-am gândit că aș vrea să stau mai mult cu familia și asta e exact, cred, tot ce contează.

Atunci când tragi linie, timpul petrecut cu cei dragi e mai important decât absolut orice, pentru că cu aia rămâi. Premiile îți dau elan, îți măresc ego-ul, dar cel mai important lucru în viață este familia.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru Wowbiz.ro.