Daniel Onoriu, ghinion colosal în dragoste! Fostul pilot de raliuri, părăsit de noua iubită. Minciuna pentru care femeia i-a dat papucii

Elena i-a dat papucii lui Daniel Onoriu după doar două luni de relație. Fostul pilot de raliuri spera că își va reface viața după ce divorțul de Isabela va fi pronunțat, dar se pare că a pășit în această relație cu stângul. Și anume cu o minciună.

07 iun. 2023, 15:31

Daniel Onoriu n-are noroc în dragoste și pace! Și probabil că și el este conștient de acest lucru de vreme ce încearcă cu disperare să țină o femeie alături de el. După ce a încercat cu rugăciuni, dar și cu forța să o aducă înapoi pe Isabela, motiv pentru care s-a ales cu ordin de restricție, Onoriu a început o relație cu Elena. Pe care, ca s-o convingă că el este sufletul ei pereche, a mințit-o că este putred de bogat.

Daniel Onoriu, părăsit de noua iubită. Minciuna pentru care femeia i-a dat papucii

Numai că, la capătul a două luni de relație, tânăra a descoperit că fusese mințită. Nu a contat nici faptul că Daniel o iubește și chiar a cerut-o în căsătorie. Femeia nu a putut treece peste minciună, și nici peste faptul că partenerul ei de viață este sărac.

Am înțeles că Daniel s-ar fi despărțit deja de actuala iubită, cu care se lăuda peste tot că este o femeie demnă de el și cât de mult o iubește. El i-a zis ei că este un bărbat foarte bogat și ea a crezut acest lucru. Am înțeles că îi spunea că are bani de luat de la turci, vreo zece milioane de euro, plus daune de la Isabela, femeia cu care el se află acum în divorț, ceea ce nu este deloc adevărat. Ea a crezut că este bogat și în urmă cu vreo două săptămâni i-a cerut vreo 2.000 – 3.000 de euro, pentru a merge la shopping și el nu a avut de unde să îi dea, pentru că el nu are bani nici măcar de țigări. Pentru că a vrut să o păstreze pe Elena lângă el, l-a sunat pe tatăl lui să îi ceară bani, să îi dea ei de cumpărături, iar el l-a trimis la plimbare. Așa că ea l-a părăsit”, au declarat surse apropiate din anturajul lui Daniel Onoriu, potrivit click.ro.

Citeste si Daniel Onoriu se căsătoreşte cu Elena. Cum arată femeia care i-a furat inima: „E o femeie minunată, simt că e ceea ce am căutat toată viața mea”

La începutul relației, Daniel Onoriu avea numai cuvinte de laudă la adresa celei despre care spera că îi va fi soție.

E o femeie minunată, simt că e ceea ce am căutat toată viața mea. Nu-mi vine să cred că ne înțelegem atât de frumos chiar și în condițiile în care sunt acum. Suntem împreună de aproximativ o lună de zile. Așa cum am spus și mai sus, repet: e o femeie minunată, frumoasă, calmă, are toate calitățile unei femei pe care nu ai cum să nu o respecți. Deja suntem îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat. M-am rugat bunului Dumnezeu de multe luni să-mi trimită el o femeie și simt că așa e. Până acum am ales eu singur și din păcate nu a mers. De data asta simt că e femeia trimisă de el  în viața mea și suntem amândoi fericiți”, declara Daniel Onoriu în urmă cu două luni.

Citeste si Isabela Onoriu îi dă replica soţului său. Dezvăluiri despre momentele cumplite: „Nu pot fi trasă la infinit într-o continuă denigrare”