Isabela Onoriu îi dă replica soţului său. Dezvăluiri despre momentele cumplite: „Nu pot fi trasă la infinit într-o continuă denigrare”

Isabela Onoriu îi dă replica soţului său, după ce acesta a defăimat-o și i-a adresat cuvinte jignitoare. În plus, fosta parteneră de viață a lui Daniel Onoriu a declarat că pilotul a amenințat-o cu moartea, în repetate rânduri.

10 mai 2023, 12:08
Isabela Onoriu îi dă replica soţului său. Dezvăluiri despre momentele cumplite: „Nu pot fi trasă la infinit într-o continuă denigrare”
Isabela Onoriu îi dă replica soţului său

Isabela Onoriu îi dă replica soţului său. Femeia a anunțat că divorțează de pilotu în luna septembrie a anului trecut. Acest lucru i-a surprins pe cei din jur, mai ales că femeia îi fusese alături lui Onoriu, pe perioada celor trei luni cât a stat în comă pe patul de spital.

Citeşte şi: Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie. Soţia lui, Isabela, a ajuns, din nou, la poliţie: „Îmi dă mesaje de amenințare, că mă răpește”

Isabela Onoriu îi dă replica soţului său

Daniel Onoriu nu a acceptat despărțirea de soția lui şi a încercat, de mai multe ori, să se împace cu ea, însă fără vreun rezultat. Recent, a recurs şi la mesaje de amenințare, telefoane insistente şi chiar să o urmărească.

Eu nu mă cobor la nivelul lui de vocabular. Cum am mai spus și în alte interviuri, eu nu pot fi trasă la infinit într-o continuă denigrare. Justiția în România își face treaba exact cum trebuie. Greșești, în fața legii plătești! De peste 6 luni fostul soț este în arest la domiciliu, din cauza acțiunilor lui contra mea.

Încălcarea ordinului de protecție și amenințări cu moartea în formă continuată, plus violare de domiciliu. Am depus actele de divorț în luna septembrie a anului trecut. De atunci a început în media și pe rețele sociale, o întreagă acțiune de denigrare împotriva mea„, a declarat Izabela Onoriu, pentru Viva.ro.