Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă: „Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit”

Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă. A iubit toată viața sporturile extreme și adrenalina, dar după ce a stat trei luni în spital și 55 de zile în comă, s-a schimbat complet.

15 iul. 2022, 22:44
Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă: „Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit”
Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă

Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă. În vârstă de 44 de ani, campionul național la motociclism viteză a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia.

Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă

Sportivul și-a revenit, dar nu mai este omul de dinainte de operația de micșorare de stomac. Nu mai merge cu viteză, ci este un om moderat care nu depășește 80 km/h. În prezent, face recuperare, înot și mișcare zilnică.

Citeşte şi: Cum arată Daniel Onoriu după ce a stat 55 de zile în comă indusă. Fostul pilot de raliuri, surprins pe străzile din Capitală alături de soție

Sunt nepocăit, și dacă mor acum, mă duc direct în iad. Te rog din tot sufletul meu, vino la mine să te rogi pentru mine și asta a făcut. A venit la mine, ne-am rugat, s-a rugat pentru mine. M-a liniștit, mi-a dat așa o căldură. Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit. A vrut Dumnezeu să trăiesc. Am ținut post pentru prima dată în viața mea.

Am fost un rebel. Vitezoman pe stradă, pe apă, la curse, pe asfalt. După ce am luat decizia de a mă pocăi, a început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine și mi se deschid toate ușile. Mi s-a schimbat viața. Dumnezeu a început să mă ajute”, a declarat sportivul pentru Antena Stars.

Daniel Onoriu, recunoscător lui Dumnezeu că l-a lăsat în viaţă

La o zi după ce s-a întors acasă, Daniel a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire lui Dumnezeu, care i-a îngăduit să mai rămână pe pământ. „In urma cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise si sperante si planuri de viitor. Toata viata am fost activ, sportiv, dar si pofticios. Credeam ca doar cele cateva kg in plus pe care le aveam erau singura mea problema si am ales cea mai “simpla” si “la moda” metoda de slabire. Gastric Sleeve (operatie de micsorare a stomacului) Nici prin gand nu imi trecea ca am sa intru in tragedia vietii mele. Am mai trecut prin incercari, dar incomparabil cu aceasta cumpana. Nu exista scara de masurare sau termen de comparatie!

Un simplu scroll pe facebook si o reclama la o clinica mi-a captat atentia atat de tare incat urmatoarea zi, aveam si programare stabilita acolo. Se pare ca hotararile de moment nu sunt intotdeauna cele mai intelepte! Pe langa faptul ca platesti cu sume mari de bani, poti sa platesti chiar si cu viata! Nu stiu a cui a fost vina! A mea, ca am avut incredere sau a medicului ce m-a operat (macelarit) Sunt multe intrebari la care nu am raspuns. Orice raspuns as primi din partea medicului, tot nu ma multumeste.

AZI SUNT AICI! Printre voi: Familie, prieteni, oameni! Azi si mereu am sa va multumesc! Pentru sustinerea voastra in rugaciuni si ganduri bune, pentru ca ati mers si donat sange, pentru ca v-ati interesat de starea mea de sanatate! Ce va doresc? Sa nu treceti prin ce am trecut eu si familia mea si multa sanatate! Cine sunt eu? Daniel Onoriu, fiu, sot, tata…COPIL DE DUMNEZEU! Cui ma inclin si vreau sa Ii slujesc? Domnului Dumnezeu, cel care m-a salvat, m-a iubit si ma iubeste! Si eu pe El…”, a scris Daniel pe Facebook.