Daniel Onoriu, mesaj de dragoste pe Facebook pentru fosta iubită

La doar o lună de la căsătorie, Daniel Onoriu a decis să divorţeze! Motivul ar fi faptul că încă se gândeşte la fosta lui iubită, lucru dovedit şi de cea mai recentă postare a sa de pe reţelele de socializare.  

28 apr. 2017, 16:11
Daniel Onoriu, mesaj de dragoste pe Facebook pentru fosta iubită

Vineri a fost ziua de naştere a Simonei Chiţac, iar fostul ei iubit, unul dintre cei mai buni piloți de raliu pe care i-a avut România, i-a transmis un mesaj, dat fiind faptul că atunci când erau împreună se sărbătoreau amândoi.

„Pe 28 Aprilie 2006 am avut cel mai dur accident din viaţa mea cu motocicleta, m-am lovit atât de tare într-o maşină care nu mi-a acortat prioritate încât nici un medic nu mi-a mai dat vreo şansă, Din 2006 si până azi am considerat că 28 Aprilie e şi ziua mea de naştere pentru că Dumnezeu mi-a mai dat o şansă dar din păcate în loc să-i mulţumesc eu am trăit de atunci şi până azi în păcate iar azi plătesc, plătesc pentru ele.

Cu această ocazie îi transmit un mesaj de La Mulţi Ani fostei mele neveste Simona Chiţac care azi împlineşte 38 de ani, nu a fost să fie, să mai fim şi de data asta împreună şi să ne facem ziua de naştere, aşa cum am făcut-o timp de 10 ani, când în fiecare an amândoi credeam ca 28 aprilie este ziua noastră de naştere”, a scris Daniel Onoriu, scrie spynews.ro.

Daniel Onoriu s-a căsătorit cu Raluca Isabela pe 3 martie 2017. Cununia civilă a avut loc la scurt timp după ce pilotul de raliuri a trăit o iubite cu scântei alături de Simona Chiţac.