Daniel Onoriu, mesaj pentru noul iubit al Isabelei. „Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el?”

Pilotul Daniel Onoriu a reacționat după ce a aflat că fosta lui soție, Isabela, ar fi implicată într-o nouă relație. Ce sfat are acesta pentru noul partener al femeii.

21 ian. 2023, 19:06
Daniel Onoriu, mesaj pentru noul iubit al Isabelei. „Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el?”
Daniel Onoriu, replici dure la adresa Isabelei

Daniel Onoriu și Isabela au avut parte de o despărțire plină de contorverse, mai ales după ce s-a zvonit că între cei doi există semne de împăcare. Acum lucrurile sunt clare, fosta soție a pilotului având deja un alt iubit.

Daniel Onoriu, reacție dură la adresa fostei soții

Pilotul a mărturist că Isabela s-a apropiat de un alt bărbat deoarece acesta ar avea mulți bani și se aștepta să se afișeze rapid cu el.

„Până la vârsta ei, nu a muncit o secundă, cum crezi că ar angaja-o cineva? Când te duci să te angajezi, nu îți trebuie un CV? Am muncit colo-colo. Ea a muncit nicăieri. Nu e normal să ai în viață pe unul care are bani? Ea dacă n-a fost în stare să mă iubească pe mine, care sunt un romantic și un băiat cu bani, dar amavut ghiniomul să fiu în comă două luni de zile și femeia a luat-o ușor spre alt bărbat”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Antena Stars.

Citește și: Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa fostei iubite, Isabela: „A renunțat să fie soție pentru a deveni amantă. E cu un bărbat de 60 de ani, căsătorit”

Bărbatul e de părere că între el și fosta soție nu există nici o șansă de împăcare, mai ales după ce femeia ar fi plecat în vacanță cu noul ei partener.

„Uite că eu trăiesc și în loc să mă îngrijească, pentru că încă sunt bolnav, imaginează-ți că mușchii mei nu mai există, s-au atrofiat. În loc să mă îngrojească, ea se plimbă cu milionarul ei prin Thailanda. Nici nu mă doare, am scos de la suflet. Eu știu că nu mă iubește de mult, ea nu știe să iubească”, a mai spus acesta.

Onoriu spune că știe cine este cel care i-a luat locul și îl consideră pe acesta o „victimă”, deoarece interesele financiare ar fi pe primul loc pentru Isabela.

Citește și: Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România. Soţia lui, Olivia Steer, nu intră în primele trei!

„Ce părere? Are o față de copil din ăsta care a făcut bani din calculatoare. Bravo lui, felicitări lui. Pentru mine, săracul este o victimă de-a Isabelei. Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el? Nu știu cât o să stea cu băiatul acesta, poate să se și mărite, dar vreau să-l anunț public pe băiatul acesta, Andrei îl cheamă… Săracul este o victimă a unei femei care pare inocentă la prima vedere, dar ea este, de fapt, un diavol”, a mai spus Daniel Onoriu.